-0515-442328-

donderdag 29 juni 2017

bonte bloemenpracht die vlinders, bijen en kamperen de gasten aantrekt!

Afgelopen najaar hebben we de voortuintjes voor onze receptie lekker overhoop gehaald en aangeplant met nieuwe, vaste planten. Online besteld en geselecteerd op hun extra aantrekkingskracht op vlinders en bijen.
Als we dan toch planten gaan selecteren, dan daarop!

En nu, ruim een half jaar verder zijn we blij met het resultaat. Wat staan de voortuintjes er toch gezellig bij, vol vrolijke bloemen die het ene insect na het andere aantrekken. En het is juist dat, dat vrolijke tafereeltje dat bijdraagt aan dat wat we juist willen dat onze gast mee zal krijgen: "een mooie, vrolijke boel".
Stukje bij beetje kijken we steeds weer opnieuw naar wat er beter kan op onze camping. De tijden veranderen, de smaken van onze kamperende gasten en ons zelf ook! We willen onze gasten graag op een vrolijke manier, onderdompelen in de natuur. Die voortuintjes helpen daar goed bij! Net als de "moestuintjes" bij de chalets, de vele planten binnen in de receptie. Het zijn steeds maar weer hele kleine stapjes die we maken. Maar we blijven doorgaan met stapjes maken, en heel veel kleine stapjes maken uiteindelijk ook weer een hele grote stap!
Vorige week nog kregen we een mooi compliment van een gast die hier nog niet eerder was geweest: "Wat hebben jullie toch een prachtige camping, ik heb nog nooit eerder zo'n andere camping gezien!"
Je snapt wel dat we dan allemaal hier staan te glunderen van oor tot oor! Het komt zeker allemaal niet vanzelf. En als je niet van werken houdt, dan moet je al helemaal nooit aan een camping gaan beginnen. Maar het blijft natuurlijk wel ook ongelofelijk mooi werk, grassprieten verhuren!
En wat doe jij, maak je er ook een mooie, bonte boel van? Laat het ons weten, wees welkom! De polletjes Watersportcamping Heeg.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten