-0515-442328-

woensdag 14 juni 2017

elke dag een blote voeten dag!

Met blote voeten over het gras en strandje kunnen lopen, dat geeft toch het ultieme zomer gevoel! Heerlijk vind ik het en zolang ik op de receptie binnen aan het werk ben, probeer ik zoveel als maar kan mijn flipflops te dragen. Het geeft me een gevoel van vrijheid, van niet in een keurslijf hoeven zitten. We hebben ze hier wel aan zien komen, mannen en vrouwen nog strak in het werk kostuum.

Ik weet nog goed dat hier een dienstauto stopte en een man in driedelig kostuum uitstapte, prachtige schoenen met leren zolen, stropdas, je kent het wel. Binnen mum van tijd liep hij hier op de camping rond in een rafelig, afgeknipt spijkerbroekje en een vaal T-shirtje en......blote voeten! Het gevoel van vrijheid, heerlijk nergens even op hoeven letten. Alleen je vriendin en kinderen, een klein bergje kleding mee in een minimaal tentje. Blote voeten, geen besef meer echt van tijd, de wind door je haren.
Welk gevoel zoek jij tijdens je vakantie? Is het ook de hang naar vrijheid? Of is het meer dat je je nergens zorgen over zou willen maken? Misschien wil je je vooral thuis voelen? Het gevoel dat je zoekt heeft vooral te maken met je drijfveren. De doelgroep waarop wij ons richten willen vooral een gevoel van vrijheid ervaren. Logisch dat we dan ook proberen om dat gevoel zo veel mogelijk te faciliteren. Vrijheid en een hoop regelgeving past niet bij elkaar. Vrijheid en vroeg boeken, ook weer zoiets! Vrijheid en honden aan de riem houden, het past ook niet dat we dat verplichten. Maar hoe gaan we dan om met hondenpoep? Met spelende en vechtende honden? Dus moeten ook hier de honden aan de riem. Want we vinden dat blote voeten en elkaar niet lastig vallen (met bv. loslopende honden) belangrijker dan die paar honden die dan een wat beteugelde vrijheid hebben.
Ik ben benieuwd, heb jij een idee hoe we dat gevoel van vrijheid nog meer kunnen faciliteren? Laat het ons weten, wees welkom de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten