-0515-442328-

zondag 23 juli 2017

WTTV als inspiratiebron voor onze camping

We waren in het verleden ook zelf al eens naar WTTV (Festival: Welcome To The Village) geweest. En ook daar zagen we toen een aantal zaken die we zo graag ook op onze camping zouden willen hebben. Dit jaar was er bij ons al teveel hoogseizoen om zelf op pad te gaan. Gelukkig kon Marieke (onze medewerkster) wel, en ze maakte van alles waarvan ze dacht dat het mogelijk wat voor onze camping zou kunnen zijn, een foto!

De foto's hebben we zojuist ontvangen. Haar bijpassende verhalen krijgen we nog! Neem nu deze foto: afvaltonnen en een picknick tafel. Door eenvoudig het een ( de afvaltonnen) bij het andere (de nieuwe picknicktafel) te plaatsen, zie je plots de samenhang. Je ziet het effect van je eigen handelen! Het geeft een bepaald bewustzijn mee aan de picknicktafel. Dat is precies wat we zelf ook erg graag mee willen geven aan onze gasten. We kennen de processen, de grondstoffen nog maar nauwelijks achter de producten. We gooien laconiek onze containers vol met ons afval. Zelden denken we na over deze gevolgen. Hoe mooi is het wanneer we onze gasten  wat meer bewust kunnen maken van ons afval. Misschien dat we dan toch een wat andere waarde gaan hechten aan het afval.

Marieke, we kijken uit naar de verhalen die je op hebt gehaald bij WTTV. Wie weet zitten er nog meer toffe ideeën bij! Bedankt voor het brengen van alle ideeën! En mocht jij ook nog naar WTTV gaan of zijn geweest en heb je ook een mooi idee, laat je het ons dan weten? Wees welkom, de polletjes, Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten