-0515-442328-

donderdag 17 augustus 2017

nieuws maken met de kids

De hele zomervakantie door heeft onze Maurits een kikkerjournaal gemaakt. Vorig jaar zijn we daarmee begonnen, een idee van Cor Hospes. Natuurlijk, er gaat behoorlijk veel tijd in zitten, en het is een klus om steeds maar weer nieuwe en andere dingen in beeld te brengen. Dat doen we omdat we denken dat het ons helpt, maar waar helpt het ons dan mee?

Het helpt ons bij een aantal zaken:
  • het maken en vastleggen van avonturen van onze jonge gasten. Door het in beeld te brengen, en vast te leggen, kunnen herinneringen makkelijker en beter onthouden worden. Heel veel van deze avonturen zijn kleine geluksmomentjes. Niet voor niets is onze missie het faciliteren met geluksmomentjes door te zorgen voor energie en inspirerende, buitengewone ervaringen. Dit kikkerjournaal kan daarin van betekenis zijn.
  • potentiele gasten inspireren, door ze te laten zien wat (kinderen) hier zoal kunnen beleven. De filmpjes leggen zowel op de camping, als in deze regio, allerhande avonturen vast. Zo krijg je al een wat beter, completer beeld van hoe jouw mogelijke vakantie er hier uit zou kunnen zien.
  • hoe meer filmpjes en hoe regelmatiger je ze upload, hoe beter je gevonden gaat worden op Google. We weten allemaal dat we wel gevonden willen worden op Google, een van de vele mogelijkheden om beter te presteren bij de organische zoekresultaten, kan met regelmatig veel filmpjes uploaden.
Er zitten dus een heel aantal voordelen aan, aan het regelmatig filmpjes ontwikkelen zoals een kikkerjournaal. We merken dat onze hoofdrolspelers er zelf ook heel veel plezier aan beleven. En niet te vergeten, hun eigen "achterban" zoals de familie en vrienden. Die reageren vaak heel positief op de kleine en korte kikkerjournaals. Kortom, ook voor hen is het weer content die helpt bij het binden en boeien. Maurits heeft het er maar druk mee, telkens weer opzoek naar hoofdrol spelers, een verhaal lijn, het filmen en monteren. Het is zijn lust en zijn leven. Mooi dat we zijn passie en talent ook weer hebben kunnen aanwenden om onze camping weer net een beetje beter te maken. En je weet, heel veel kleine stapjes samen, maken uiteindelijk toch weer een groot verschil!

Heb jij ook op je camping een "Maurits" rondlopen die je kan helpen met filmpjes maken? En welke filmpjes maakt die dan? We zijn benieuwd, laat je het ons weten? Wees welkom, de polletjes, Watersportcamping Heeg. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten