-0515-442328-

vrijdag 22 december 2017

het kerstverhaal heeft dit jaar wel een heel dubbele betekenis voor ons!

Het kerstverhaal gaat over de boodschap van hoop, de geboorte van het kind, een kind dat aanbeden wordt door de mensen om hem heen. Het verhaal gaat over compassie met kwetsbare mensen. En in elke vezel in mijn lijf, beleef ik dezelfde gevoelens voor ons tweede kleinkind in wording. Ja het is heus, Jacob en ik worden voor de tweede keer opa en oma!

Dit is de echo-foto van wat we nu steeds maar "onze druif"noemen. Dat komt omdat Judith mij in een juwelendoosje een druif gaf. Ik had geen idee wat ik met die druif aan moest. Ik draaide wat aan de druif, bekeek hem van alle kanten. Tot Judith zei: "zo groot is nu je tweede kleinkind". De aankondiging van een kind, dat brengt weer nieuwe hoop, nieuwe liefde en nieuwe zorg. Zorgen voor het kwetsbare. Het lijkt haast wel of de hele wereld zwanger is, ik zie overal mooie, bolle buikjes lopen. Ik zie overal prachtige cadeautjes waarmee ik onze dochter Judith mee kan verblijden. Een schattig dagboekje voor een zwangere huismus, een rompertje van heel zacht Egyptisch katoen. Ik kan mijn geluk niet op!
We zijn allemaal zo intens blij. Hoe mooi dat Hidde een broertje of zusje zal krijgen. En veel beter dat we straks niet meer met zijn 9-en zijn, maar dat we nu in de "dubbele cijfers"zijn aangekomen met ons gezin! Ik merk aan alles dat dit nieuwe leven, weer nieuwe energie geeft!

Als alles goed gaat, dan verwachten we in july dit nieuwe kindje. Komen jullie dan even langs om onze gezinsuitbreiding te komen knuffelen?
Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten