-0515-442328-

maandag 4 december 2017

pak het maar in, het is een kadootje!

Bottum-up, zoals haardhout, bloembollen, eieren en bloemen langs de weg, aangeboden worden. Zo kan je een nieuw product ook in de markt gaan zetten. En eigenlijk doen al die campings dat al min of meer. Ze bieden hun grassprieten aan, en soms worden die zo vanaf de weg, zo aangekocht. Omdat mensen er heel toevallig langs reden en toen je camping zagen, niet eens voor henzelf, maar om kado te geven.

Veel vaker is er een voorbereiding aan een vakantie vooraf gegaan. Met google maps wordt een regio bekeken. Ziet men de campings al liggen. Men klikt nog eens door naar de website van de camping, leest misschien wat nieuws of reviews over de camping. En dan rijdt men er op de dolle Dries naartoe. Maar zoals ik wel spontaan bloemen langs de weg ga kopen, puur omdat ik ze te koop zie staan. Zo huurt nooit iemand bij ons spontaan een kampeerplaats of chalet.
Laat staan dat iemand het gaat huren als kadootje voor een ander!
Maar waarom niet gewoon een leuk kado ervan maken? Hoe leuk is dat, een verrassings kado? Je weet vooraf niet hoe en waar je precies gaat slapen, maar je weet alleen dat je hier op onze camping moet zijn. Zal het een chalet zijn? Met Dutchtub of met zeillessen? Zal het kamperen zijn in een tentje dat klaarstaat? Met zonsopgang kanovaren?
Pak het maar in, het is een kadootje! Tuurlijk is daar een markt voor, wat dom dat ik daar niet eerder aan heb gedacht! Ik krijg altijd spijt wanneer ik goede ingevingen heb, die ik niet eerder heb gehad. Dan heb ik zoveel tijd verloren dat ik het al had kunnen doen.....
Niet zo vreemd als je al 30 jaar een camping hebt. Dertig jaar dat we dit soort kadootjes hadden kunnen verkopen.......Nu ja, gelukkig hebben we dan nu de brainwave en kunnen we die nu gaan uitrollen. Goed dat we het op zijn minst nu dan toch hebben bedacht.
Heb jij al een voorkeur om een bepaald pakketjes van ons ingepakt te ontvangen? Wat zou jij het liefste als kadootje ontvangen? We zijn benieuwd, wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten