-0515-442328-

woensdag 7 februari 2018

hoe ga je een mooie seizoenplaats op een camping vinden?

Je krijgt steeds meer zin om ergens gewoon een vast plekje te hebben voor je leuke bus, caravan of tent. Een plekje waar je naartoe kan rijden en waar dan direct je weekend kan beginnen. Een seizoenplaats op een camping. Maar hoe bereid je je nu voor op een seizoenplaats?

Meestal begin je wat te surfen op het web. Camping toets je in op google en dan? Dan is het handig om een regio in te typen zoals bv. Friesland. Of is het beter om een activiteit in te typen die je graag tijdens je weekendjes wil uitoefenen zoals watersport.  Een andere optie is om te gaan zoeken op een bepaalde sfeer zoals boetiek camping. het beste is om al dit soort dingen tegelijkertijd in te toetsen: camping - Friesland - watersport - boetiek. De kans dat je dan op het type camping terecht komt, die je zoekt is dan het grootste. Dan is het verstandig om bv. een brochure op te vragen. De manier waarop deze brochure naar je toegestuurd wordt, zegt al veel over hoe de camping in elkaar steekt. Doe dit bij zeker vijf campings. Dan heb je wat om te kunnen vergelijken! Probeer dan je zoektocht verder te beperken door met de drie campings die je het meeste aanspreken, een persoonlijke afspraak te plannen. Dan krijg je nog meer gevoel bij de camping. Tegelijkertijd kan je de mogelijke seizoenplaatsen dan ook even bekijken. Let goed op het de plaats hoe die is gesitueerd t.o.v. de andere kampeergasten. heb je behoefte aan privacy, bekijk dan alvast hoe je je eigen kampeermiddel zou kunnen plaatsen. Hoe zit het met een toiletgebouw, hoe ziet dat eruit en kijk tenslotte ook naar de zon en de plaats. Wanneer je gaat kijken tijdens het kampeerseizoen, let dan vooral ook op de overige kampeergasten. Wat zijn dit voor type gasten? Welke auto's zie je vooral geparkeerd staan. Het zijn allemaal zaken die je een bepaald gevoel bij je seizoenplaats zullen geven. Uiteindelijk is je hele voorbereiding gericht op het ontwikkelen van een goed gevoel.
En je ziet, dat hoeft echt niet een zoektocht van weken te zijn. In een paar stappen, ben jij bij je droomplekkie. Op naar een heel goed en mooi seizoen! En voor de belangstelling hebben voor een seizoenplaats op een boetiek camping in Friesland, met een breed watersportaanbod, weet dan dat je hier nog mogelijkheden hebt. Bel ons gerust: 0515-442328 Watersportcamping Heeg, de polletjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten