-0515-442328-

dinsdag 13 februari 2018

inspiratie opdoen bij OBJECT voor onze camping

Hedendaags design, prototypes en vooral, er is erg goed gelet op een heldere productie keten. Dat is wat ons extra aanspreekt natuurlijk! Er is van alles te bewonderen, haast teveel om nog op te kunnen nemen. De wijze van presentatie is lekker rauw en puur zoals we dat ook kennen van de Dutch Design Week. Je snapt dat ook dit weer een snoepje voor ons brein is geweest.

Want waren we vooral opzoek naar inspiratie voor ons toiletgebouw, worden we natuurlijk vanzelf ook geraakt ( lees: hebberig gemaakt) door totaal onverwachte producten als bv de dekens uit de orange or red collectie van Marieke van Heck. Altijd leuk is het om producten van onze bekende designer Floris Schoonderbeek (de ontwerper van de Dutchtub) te mogen zien. Het zijn juist dit soort plekken waar we onze inspiratie vandaan halen. Waar we nieuwe producten zien die we graag willen aanschaffen omdat ze net anders zijn dan dat men gewend is. Dingen met een "ziel". Want als wij vooral de dingen aanschaffen die een "twist" hebben, is de kans groot dat we onze gasten daarmee kunnen inspireren, een glimlach op hun mond kunnen toveren. Natuurlijk moeten de dingen praktisch zijn, toekomst bestendig, gemaakt op een eerlijke wijze en van eerlijk materiaal. Maar er mag, misschien moet er haast wel, een leuke twist in zitten waardoor het net met de kop boven het maaiveld uit zal komen. Neem nu deze spiegels, die zijn toch heel wat leuker dan die praktische wand die we nu boven onze was tableaus hebben hangen? En die kranen en waskommen, net zoiets. Je weet direct wat het is, wat de bedoeling is. Maar toch kijk je net even wat langer hiernaar, omdat ze zo fijn anders zijn dan zijn familie!
Juist dat maakt het zo mooi!  Heb jij toevallig laatst nog wat gezien waarvan je dacht; Dit is echt wat voor Watersportcamping Heeg, laat het ons dan weten hoor! Vinden we fijn, mensen die zo met ons mee denken! Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten