-0515-442328-

donderdag 1 februari 2018

meer foto's op onze site plaatsen

Ik ben opzoek naar meer foto's die we op onze website kunnen plaatsen. Nog meer foto's, is het dan nooit genoeg? Nee, op enig moment komen we er altijd weer achter dat we toch nog wat beelden missen. De ene keer missen we sfeerbeelden, dan concept beelden en weer een andere keer komen we er achter dat we te weinig product beelden hebben......

En eigenlijk zouden al die beelden met een heel eigen DNA gemaakt moeten zijn. Nu doorloop ik alle foto's die ik op kaartjes heb staan. Spontane foto's die we genomen hebben op onze camping. Want wie weet zitten daar dan wel de foto's tussen die ik kan doorplaatsen op onze website. Ik heb voor de product pagina's op onze website nl. niet een foto nodig, maar een hele riedel....Waarom moeten daar zo nodig meer foto's op?
Omdat onze potentiele gasten dan juist gaan beslissen of ze over gaan tot reserveren, of NIET!
Vanzelf willen we die kans op reserveren zo groot mogelijk maken. Vandaar dat ik nu weer door alle eerder geschoten foto's zit te bladeren. Gelukkig kom ik daartussen weer een aantal leuke foto's tegen die zeker bruikbaar zijn. Onder de noemer kampeerplaats, komt deze foto erbij. Een vrolijke foto van twee meisjes die aan het spelen zijn met een springtouw. Lekker op hun blote voetjes en zomerse kleding. Op de achtergrond een tent en als je goed kijkt rechts in de hoek een surfplank. De plek is omzoomt door flinke bomen die zorgen voor intimiteit en beschutting. Deze foto laat het kampeerleven mooi zien. Daarom vind ik dit een goede foto!
Afgelopen winter heb ik ook al driftig allerhande magazines door zitten akkeren, om daaruit foto's te scheuren die ik in fototassen heb gestopt met kleine post-it papiertjes erop, voorzien van korte aantekeningen. Dit soort sfeerbeelden moeten we komend seizoen gaan :"nabouwen" Een makkelijke opdracht om zo aan onze fotograaf mee te geven. Dan hebben we weer een heel aantal nieuwe sfeerbeelden erbij. Maar nu zit ik te kijken naar alle foto's die ik moet gaan aanleveren voor onze site. En dan valt het op dat ook dat weer een hele hoop wens beelden op is gaan leveren. Dus ook weer voor komend seizoen heb ik straks weer een dik wensenlijst voor onze fotograaf.
Een mooi klusje om nu allemaal in de wat rustige periode uit te gaan werken.
Hoe zit het bij jou? Loop je zelf ook nog wel regelmatig al je pagina's van je site door om er achter te komen, dat er nog heel wat beter kan qua beelden?
Ik ben benieuwd, wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten