-0515-442328-

maandag 12 februari 2018

is jouw relatie toe aan een liefdes boost?

Niets is zo'n enorme liefdes boost als lekker een weekendje zeilen en kamperen. Heerlijk met zijn tweetjes de natuur in. Met je valk je laten zeilen langs mooie eilandjes, en pittoreske dorpjes. Hier en daar even aanmeren om te genieten van de eerste voorjaarszon op een terrasje.
Zeker weten dat je weer overal vlinders in je buik gaat voelen!

Valentijn staat voor de deur en hoe kan je tussen al het geweld van de verkoopprikkels nog opvallen? Tuurlijk zijn jouw producten en diensten ook de moeite waard om een balletje op te gooien naar de aandacht van je potentiele gast. Maar gewoon je grassprieten of zeilboten in de aanbieding gooien.....Ik denk dat het krachtiger is om te laten voelen wat het effect is voor de potentiele gast, wanneer hij jou producten en diensten gaat afnemen.
Afhankelijk van waar je op wil aanhaken, kun je precies dat accent gaan leggen waardoor het ook nog eens een logische aanhaker is geworden. Bij Valentijns dag kan je dan denken aan de liefdes boost, bij Vaderdag aan een papa-zoon actiedag. Er zijn zoveel mogelijkheden waarop we zouden kunnen aanhaken en.....waarop we het effect kunnen laten zien van onze producten!
Want er is een groot verschil tussen: Valentijns aanbieding; Nu chalet en boot voor bla bla, in plaats van bla bla.
Of; is jouw relatie toe aan een liefdes boost?
Misschien is voor ons zelf het moment van Valentijns dag iets te vroeg voor onze camping. Gewoon omdat onze doelgroep nog niet zo erg bezig is met het plannen van een weekendje weg. Maar ik zou het toch al eens kunnen proberen. Ik ben benieuwd, en jij, ga jij ook kijken hoe je nog beter je producten onder de aandacht kan brengen? Ik ben benieuwd naar je reactie, wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten