-0515-442328-

dinsdag 18 september 2018

Ga veel en snel samenwerken want

We werken steeds meer en meer samen met andere partijen. Het is intensief en tijdrovend, maar ach, anders zaten we toch maar wat voor de buis, zal ik maar zeggen.

Het afgelopen seizoen heb ik niet alleen op de creatieve sector ingezet (als altijd) maar vooral alle samenwerkingen gericht op het bereiken van de millenials. Juist door ons op deze groep vooral te richten, helpt ons om ook onze toekomst "veilig te stellen". Immers, de jeugd heeft de toekomst, de jeugd helpt bij een verfrissend, jong imago.
Het gaat lang niet altijd even makkelijk. Zo hadden we afgelopen weekend tientallen jongeren die hier een surfkamp op onze camping hadden. Het bracht ons naast de levendigheid ook nog wat "aandachts-puntjes" op. Zo was er sprake van wat geluidsoverlast bij sommige andere gasten. En waren de twee veldjes ronduit rommelig voor die twee dagen. Logisch dat andere gasten ons daarop wezen! Kamperen is en blijft ook met de andere gasten rekening houden.
Wanneer je voor het eerst gaat samenwerken met een nieuwe partij dan kan je eerst alles helemaal dicht gaan timmeren, met elkaar doornemen, op papier afspraken maken enz. Maar je kunt ook gewoon snel gaan beginnen en maar kijken wat je gedurende de samenwerking tegen gaat komen aan verbeter punten.
Wij houden van het model; gewoon maar snel opstarten en beginnen. Het grote voordeel is dat je dan direct al meer ervaring opbouwt en daarnaast vallen vooraf bedachte "risico's" vaak veel meer mee, dan vooraf bedacht. Hoezo zou alles eerst perfect uitgedacht moeten worden, terwijl niemand perfect is?
Een ander groot voordeel is dat je sneller, met meer partijen gaat samenwerken. je omarmt zo meer kansen!
Het is juist deze tijd die vraagt om en snelheid en kansen omarmen! Met wie ga jij onderzoeken met wie je kan samenwerken? ik ben benieuwd, wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten