-0515-442328-

vrijdag 7 september 2018

zo stom, maar toch lig ik wakker van ze!

We werken graag met de creatieve sector samen. Niet alleen omdat het ons helpt, onze camping verder te verbijzonderen. Maar vooral ook omdat we er zelf zo blij van worden. Duidelijk is dat niet iedereen "onze" smaak heeft.

Gelukkig kan ik zeggen dat alle vier de grote projecten die we dit jaar hebben uitgevoerd samen met de creatieve sector, vooral bij de meeste gasten van ons, juist wel in de smaak vielen! Vooral veel lofzang over alle gezellige reuring en "anders dan andere"activiteiten. Maar een enkele gast, was niet zo erg gecharmeerd van een project. Dan hoorde we dingen als: "Wat doen al die vage hippies?" of "Geeft dat Filmfestival veel geluidsoverlast, want ik kom hier juist voor mijn rust". Tuurlijk vinden we dat niet echt leuk om te horen. Heel veel uren, tijd en energie hebben we gestopt in het ontwikkelen van dit soort projecten. omdat we het leuk vinden, omdat we ook graag wat extra doen voor onze gasten. Maar dan wel op onze eigen wijze. Tja, niet iedereen heeft onze smaak. Daar is ook niets mis mee! Gelukkig maar, zou ik zeggen. Want stel je toch eens voor dat iedereen dezelfde smaak had. Dan was niets of niemand nog bijzonder. Dan was het overal druk en dan was alles even saai.
Laat de gasten die onze camping, onze activiteiten, onze manier van managen bevalt, vooral ook andere vertellen wat en hoe we het doen. Laat de mensen die dit niet bevalt, graag omkijken naar een andere camping. Want uiteindelijk heeft iedereen een vakantie verdient, die hem rust geeft, nieuwe energie en nieuwe inspiratie. Wanneer ze dat niet op onze camping vinden, dan verdienen ze het om naar voor hen een betere camping te gaan. Dat is veel fijner, voor hen, maar zeker ook voor ons. Gasten die vooral veel kritiek hebben, waar we het toch nooit echt goed bij kunnen doen. Die kosten ons teveel energie. Het is lastig om ons daar helemaal van af te sluiten. En zo op het einde van het seizoen, wanneer we moe zijn van het drukke seizoen. Dan zijn het deze negatieve mensen, waar ik van wakker kan liggen. Lig jij ook wel eens wakker van gasten? Ik ben benieuwd, wees welkom! De polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten