-0515-442328-

zondag 30 september 2018

out of office

Bijna is het zover, morgen gaan we dicht. Beginnen we weer aan onze winterslaap. En eerlijk, we zijn wel even toe aan niet zeven dagen per week open zijn. Telefonisch bereikbaar zijn. We hebben een fantastisch seizoen achter de rug, maar we voelen het ook goed in "onze donder". Daarom gaan Jacob en ik direct samen even een weekje op vakantie.

Wanneer je hard werkt, hard moet presteren, dan moet je ook vooral hard gaan rusten. Tijdens het seizoen lukt dat vrijwel niet. Dat is niet erg, maar het is wel iets om rekening mee te houden!
Dus laten we de boel even een weekje achter ons liggen en gaan we er samen even uit. We gaan keihard rusten en zeker weten dat we dan ook vast weer de nodige inspiratie op zullen doen. Leuke, nieuwe mensen zullen spreken en vooral weer heerlijk samen bijpraten en wie weet ook weer verder plannen maken.
Nog een nachtje slapen en dan hebben we weer 26 weekenden vrij. Kunnen we weer kijken bij de clubjes van onze kinderen. Afspreken met vrienden en familie. Lekkere gerechtjes uitproberen en maken. Maar ook, ongestoord werken aan nieuwe projecten. We willen ook nu weer kijken hoe we onze camping verder kunnen verduurzamen. We willen weer nieuwe projecten ontwikkelen met de creatieve sector. We willen vakboeken lezen en congressen bezoeken om ons scherp te houden.
Wat is het toch heerlijk, om zo een organisatie in seizoenen te hebben. We weten wanneer het druk is, wanneer we nergens anders tijd voor hebben. Maar we weten ook goed, wanneer we weer tijd voor onze familie en vrienden hebben. Voor nu voelt het even heerlijk, al die rust en vrijheid. Maar we weten ook heel goed, dat we over een paar maanden alweer enorm verlangen naar de telefoontjes en mailtjes. Naar onze gasten, die we dan alweer zolang niet hebben gezien. Vandaag de laatste dag dat we open zijn. We willen jullie allemaal een fijne en gezonde winter toe wensen. En mocht je een idee hebben, mocht je een kop koffie met ons willen drinken? Laat het ons weten, dan plannen we graag een moment! Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten