-0515-442328-

maandag 10 september 2018

zo ontstaan de verhalen bijna als vanzelf op onze camping

Als elke medewerker gelooft en handelt naar je merk, dan pas wekt dat het vertrouwen van je gast. In het kielzog daarvan ontstaan als vanzelf ook verhalen. Verhalen die in lijn zijn met je merkwaarden. En zo ga je langzaam maar zeker werken aan het winnen van vertrouwen van je gasten in je merk.

Zo ga je je gasten betrekken bij de verhalen. Zo trek je de belangrijke beinvloeders (bloggers en vloggers) aan, die op hun beurt ook weer verhalen creeren om jou merk heen. Uit onderzoek blijkt dat al 54% van de generatie Z zich laat beinvloeden door vloggers en bloggers.
Wanneer je dan ook nog eens echt je gasten leert kennen en met en voor hen, nieuwe producten, diensten en services gaat ontwikkelen, maakt dat je nieuwe maatwerk kan gaan leveren. Massa communicatie en Massa productie is echt voorbij.
We hebben onze gasten dan ook meer dan ooit nodig om onze toekomst veilig te stellen. Juist tijdens onze winterslaap, zijn we aan het innoveren. De ervaringen en feedback van afgelopen zomer ben ik nu aan het verzamelen en aan het categoriseren. Natuurlijk helpen de data die ik in ons reserveringssysteem zie ook enorm. En ook de samenwerking met onze leveranciers is van groot belang. Net als de input van onze medewerkers. We bedenken niet zelf even nieuwe dingen. De dingen die we willen ontwikkelen zullen onze gasten persoonlijk moeten aanspreken. op maat gemaakt zijn en worden omlijst door prachtige verhalen. We hopen dat de gast van gisteren, ook nog morgen, verhalen gaat vertellen om andere gasten weer te gaan besmetten met ons merk. Want een ding weten we zeker, het is niet gezegd dat de gast van gister, morgen nog wel terug zal komen. Niet omdat die het hier niet tof heeft gehad, maar omdat ie steeds maar weer nieuwe verhalen wil beleven. Blijven innoveren is dan ook ons devies! Maar wel met hulp van de medewerkers, de leveranciers en de gast. Want juist die is van consument een prosument geworden!
We zijn benieuwd, wat is jouw nieuwste verhaal? Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten