-0515-442328-

dinsdag 26 februari 2019

post brengt blijheid

Ook wij ontvangen steeds minder veel post. De mail en WhatsApp mogen de brief dan wel verdringen, maar hij brengt nog steeds vrolijke post. Misschien wel meer dan ooit! Want er wordt bijna niets meer per post verzonden door de belanstingdienst, de bank of de energiemaatschappij. Meer en meer dus is de postbode bezorgen van vooral blije items. Een rede temeer om onze reserveringen per post te (blijven) versturen.

We hoeven de dingen vooral niet perse efficient te organiseren op onze camping. Wanneer efficientie onze kerntaak was geweest, dan hadden we vooral ook een camping gehad met een zekere schaal, om ook alles optimaal efficient te kunnen inrichten. Nee, wij moeten ons in eerste instantie orienteren op de meest persoonlijke benadering. De meest blij makende benadering. Daarom maken we van onze reservering een klein feestje. Hebben we die afgedrukt op ons mooie en kleurrijke briefpapier met bijpassende enveloppe. We doen er een persoonlijke postzegel op, waarop onze kikker prominent op staat te schitteren. Op de reservering altijd nog een klein, handgeschreven, persoonlijk berichtje en we sluiten de enveloppe aan de achterzijde met weer een eigen sluitzegel.
Wij vinden het belangrijk dat ook het ontvangen van de reservering, een klein blijmaak momentje is geworden. Daar hebben we wel geld en tijd voor over! Want ook hierin kunnen we weer net een klein beetje een verschil maken. En natuurlijk blijven we ondertussen onze ogen en oren open houden, hoe we dit postpakketje wellicht nog leuker kunnen maken. We willen immers altijd blijven verbeteren en innoveren!
Een mooie bijkomstigheid bij je reservering per post verzenden is dat dan ook de postbode gewoon zijn werk kan blijven behouden. Maatschappelijk gezien draagt dan ook dus dit handelen positief bij. Niet onbelangrijk dus.
Ik ben benieuwd, hoe verstuur jij je reservering naar je gast? En waarom doe je dat zo? Past dat goed bij hoe je met je organisatie over zou willen komen? ik ben benieuwd, laat je het ons weten? Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten