-0515-442328-

dinsdag 9 juni 2015

"kampeergeluk"

Wat is dat nu, kampeergeluk? Want als we daar onze vinger op kunnen leggen, dan kunnen we vandaar uit weer ons concept opbouwen. Onze pay off is niet voor niets: "Vernieuwend terug naar de essentie".
Daarvoor staat onze camping, en zo willen we ons blijven ontwikkelen. Die ontwikkeling die gaat razend snel, de wereld veranderd snel en wij moeten ons even snel weten aan te passen. Dat betekend het goede blijven koesteren, alleen het nieuwe toevoegen dat waardevol en passend bij onze kernwaarden, onze pay off.

Dus is het goed om te kijken wat dat kampeergeluk is. En wat maakt nu net dat uniek, wat je bij andere vrijetijdsaanbieders niet zo hebt? Je hebt bij het kamperen heel veel niet. Voor sommige dingen is dat vervelend, denk maar eens aan het toilet. Eigenlijk wil iedereen gewoon een eigen toilet, daarom zijn er ook al genoeg kampeerders die een eigen chemisch toilet hebben. Ook zijn er zaken die je niet hebt bij het kamperen, die je thuis echt heel vervelend vindt, maar die je juist leuk vindt op de camping, denk maar eens aan afwassen.
Hoe ga je nu deze raakmomenten vernieuwen, met respect voor het kampeergeluk? Want dat kampeergeluk, dat is ons meest onderscheidende aspect vs. bungalows en hotels! Kamperen is anders door het dicht op de natuur leven. s 'Morgens vroeg al wakker worden gekwaakt door de kikkers. Of s 'middags in slaap dommelen, hangend tussen twee bomen. Je eigen vers gevangen visje, knisperend op de BBQ of de sterrenhemel bekijken vanuit je luchtbedje. Maar vergeet ook niet dat je veel makkelijker leeft met je mensen om je heen, zo zit je aan de camping limonade (rose) met de buurvrouw te nippen, lopen kinderen van de buren met de lipstick van jou om hun mondhoeken. Je leeft veel makkelijker met elkaar en ontmoet elkaar dan ook echt.
Daar kan geen hotel of huisje tegenop! Dat is wat al schuurt aan het kampeergeluk, en dat kampeergeluk zouden we als sector, met elkaar, veel meer moeten gaan uitdragen. Dat is de beleving die we als sector bieden, Dat is wat onze grassprieten zo uniek maakt en zo kunnen we allemaal weer nog wat groener gras krijgen! Kamperen is vooral niet de boel steeds comfortabeler en luxer maken. Want dan kan je veel beter gewoon een hotel gaan beginnen!
ik ben benieuwd naar je reactie, wees welkom! De polletjes Watersportcamping Heeg.
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten