-0515-442328-

maandag 3 augustus 2015

.....and the living is easy

Na een week herfst, zomert het weer, en hoe! Er staat een heerlijk (zeil) windje en de temperaturen overstijgen de 25 graden met gemak. Het leven is eenvoudig, het zijn de mooiste dagen om te mogen werken.

"Karin, vindt je het niet rot dat je hele lange dagen moet werken met dit weer?"
En ik glunder van oor tot oor. Tuurlijk niet, dit soort dagen zijn heerlijk, de telefoon staat roodgloeiend, via twitter, linkedin en aan de balie staan de potentiele gasten in de rij, voor ons! Het leven is zoet met dit zomerse weer in het hoogseizoen. Iedereen wil in en om het water zijn. En dan ook nog eens Sneekweek, dat is een recept om heel veel genietende mensen op onze camping te mogen ontvangen. Ze genieten, ze ontspannen van het hele jaar druk werken en ze maken zoete herinneringen voor later. Als grassprietverhuurder wens je niets meer. Dan is het juist heerlijk om te mogen werken, want dan weet je weer waarvoor je het allemaal doet. Het gekke is dat ik op dit moment niet eens echt moe ben, ik ben in een soort roes, noem het FLOW. We zijn nu aan het knallen, het enige dat we doen is om de vraag naar van alles, zoveel mogelijk wat voor te blijven. Alle ballen moeten we nu hoog zien te houden, maar onze gasten vragen nu alleen aandacht voor het bijboeken van zeillessen, bootverhuur of nog lastminute een chalet of camping plaats. Ze vermaken zich verder meer dan prima zelf en hebben geen tips nodig waar nu naartoe te kunnen gaan. Het leven is makkelijk, zwembroekje aan, lekker voor de tent eten en drinken en regelmatig een plons in het water nemen. Wat wenst een mens nog meer? Dat er vooral toffe mede-kampeerders om je heen staan. Van die mensen die in het echte leven zomaar je vrienden zouden kunnen zijn, je geestverwanten. En die zijn er meer dan genoeg. Het is aan het zomeren tijdens de Sneekweek, het leven is dat wat je hoopt dat je zo af en toe mee kan en mag maken. We genieten, wat hebben we toch een tof werk!
Mocht jij nog lastminute mee willen komen genieten, schroom niet en bel snel, want we hebben slechts nog maar een beperkt aantal plekjes vrij! Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten