-0515-442328-

maandag 10 augustus 2015

YES, steeds meer gasten uit G.B., en ze zijn zo tof!

We hebben dit jaar weer meer mensen uit G.B. dan vorig jaar. Het marketing communicatieplan van onze stagiaire Marieke heeft al direct effect, en dat is zo leuk! Het type gast is ook echt helemaal het type waar we op hopen.

Onze gasten uit G.B. komen meer dan gemiddeld met lollige, grappige, originele kampeermiddelen. Ofwel met een maffe tent, de andere keer met een soort hippie busje en dan weer een Jeep  met tent erop en eraan. Deze nieuwe doelgroep is een enorme aanwinst voor onze camping. Niet alleen verhogen ze direct onze omzet doordat ze boeken, de "winst" zit hem ook vooral in het feit dat ze uit G.B. komen. Dat geeft direct al een nog internationale sfeer. Daarnaast drukken de originele kampeermiddelen waarmee ze komen, direct ook een stempeltje op de atmosfeer die we willen uitstralen. Ze voegen dus heel wat meer toe aan onze camping, dan louter wat extra €urootjes.
Het bijkomende voordeel is ook dat deze gasten hebben gekozen voor een verblijf in Nederland, ze weten dat we hier net zulk weer hebben als bij hen zelf, ze komen dus niet speciaal voor de zon. Wanneer die er dan ook soms even niet is, hoor je ze niet direct!
Hetzelfde geldt overigens ook voor de Duitsers, Fransen, Belgen, Italianen en Spaanse gasten die we hier krijgen. Misschien zit het wat meer in de Nederlandse cultuur ook, om het over het weer te hebben en van het weer een groot issue te maken.
Marieke heeft dus goed werk gedaan, ze heeft precies de juiste doelgroep in G.B. weten te bereiken en beraken. Haar rapport is nog niet eens af, maar het zal je zeker niet gaan verbazen dat we haar aanbevelingen zo over gaan nemen. De ene student is de andere niet, maar over het algemeen kan ik alleen maar zeggen dat ik blij ben dat we steeds maar weer opnieuw, dingen onderzoeken. Zo komen we toch steeds maar weer een verder en verder in het beter maken van onze camping.

Op welke internationale gasten ga jij je de komende winter extra richten? Welke internationale gast past het beste bij jullie organisatie en "doet" ook nog wat voor je? Ik ben benieuwd, wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten