-0515-442328-

zondag 23 augustus 2015

verschillende reacties, vanwege verschillende lifsstyle

Sinds dit jaar staat er een bordje op ons strand: Bathing at your risk.
Wij hadden van te voren nooit kunnen bedenken dat er nog zoveel gasten hierover wat nerveuze vragen zouden hebben.
Niet alleen kinderen.....

Het is een bordje dat ongewoon is, WAT STAAT DAAR NU??? Mensen hebben het er over en gaan zich dingen af vragen. Kinderen kunnen het zich jaren later nog herinneren natuurlijk! Maar is dit nu een goed idee of niet? Direct op de eerste mooie stranddag dit jaar kwam een (Nederlandse) vader naar de receptie. Hij was geschrokken want zijn zoon van 10 jaar had het bordje gezien en durfde niet meer het water in. Hij ging zelf een kijkje nemen en inderdaad er stond een bordje met daarop een krokodil! Waar zou die krokodil nu zijn? Hij keek over het water, keek bij het riet.....maar hij kon niets ontdekken. Maar ja, krokodillen, die zie je natuurlijk in het water ook niet zo goed. Hij ging naar de receptie en kwam ons vragen naar de krokodil. We begonnen te glunderen van oor tot oor en vertelde dat het een grapje was. Een dikke vette knipoog dus. Daarna zijn er nog best wel weer nieuwe gasten gekomen die ons ook vroegen hoe het nu zat met dit bordje en of het werkelijk gevaarlijk zou zijn. Is dit nu handig of niet? De mensen die ons vroegen waren over het algemeen mensen die controle en zekerheid erg prettig vinden. Gelukkig had het merendeel van onze gasten de grap door en lieten bv. hun hond zoeken naar de krokodil.  Kinderen hebben van zand een prachtige krokodil gebouwd op het strandje, een ware zand sculptuur!
Een bordje plaatsen dat kan choqueren of dat onrust kan zaaien is alleen handig als het past bij je merk en bij je type gasten. Anders zou ik zeggen, begin er nooit aan!

Wanneer heb jij je gasten voor het laatst echt de stuipen op het lijf gejaagd, en hoe deed je dat?
Ik ben benieuwd hoe dat af liep, laat je het ons weten?
Wees welkom, de polletjes, Watersportcamping Heeg.

4 opmerkingen:

  1. Leuk dat het bordje van jarenlang aan de loodsdeur naar het water is gegaan !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja eigenlijk ben ik gewoon Jorn maar die naam was al bezet op één of andere manier. Wel leuk deze marketing stukjes zo lees ik af en toe nog een nieuwtje van wat er op de camping gebeurd ! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk dat je ons nog in de gaten houdt, kom je nog eens gezellig koffie drinken, dan kunnen we ook weer horen hoe het met jou gaat!

    BeantwoordenVerwijderen