-0515-442328-

vrijdag 28 april 2017

koester de rebel, die de onzekerheid niet uit de weg gaat!

We zijn opzoek naar nieuwe wegen. De oude wegen gaan naar niets! En we willen van alles! Dus zijn we aan het verdwalen, opzoek naar nieuwe wegen. Een ding weten we zeker, zoals we nu onze grassprieten verhuren, zal over tien jaar de belangstelling van onze gasten wel gehalveerd zijn! We weten dus dat we heel wat hebben aan te passen.

De veranderingen van de wensen en behoeften van onze kamperende gasten gaan zo snel, dat we bang zijn dat we zelf onvoldoende in staat zijn om de blinde vlekken tijdig te zullen ontdekken. Want om ons heen zien we een hele revolutie ontstaan aan een andere wereld. We zien het bij andere branches al bijna beter dan binnen onze eigen branche. Noem het een soort vak blindheid. Kijk eens naar de retail bv. Wat daar voor veldslag zich afspeelt is ongekend. Nog niet eerder zijn er zulke tikken uitgedeeld binnen de retail. Grote en kleine winkels verdwijnen. Of je nu een V&D bent of een kleine groenteboer op de hoek. Wanneer je niet op tijd bent aangepast, gaan de gasten of klanten voortaan aan je deur voorbij! De rebel zal je als eerste wakker kunnen maken. De rebel laat zich niet verleiden tot wenselijke aanpassingen volgens de laatste trends. De rebel durft autonoom te denken, zonder klakkeloos de massa te gaan volgen. De rebel heb je nodig om je vernieuwde visie of voorgenomen plan dat zorgt voor onzekerheid, wel te doen laten slagen. Omdat de rebel die onzekerheden niet uit de weg gaat en nieuwe wegen durft in te slaan.
Heb de rebel lief, het zal je ver(der) brengen!
Wanneer heb jij voor het laatst de rebel binnen je team, gekoesterd en waarom was dat? We zijn benieuwd, wees welkom, de polletjes, Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten