-0515-442328-

dinsdag 23 januari 2018

ben jij, of ken jij, een afstudeerstudent, opzoek naar een afstudeerstage?

Het is weer bijna februari en we zijn nog naarstig opzoek naar onze derde afstudeer stagiair. Dit jaar hebben we om de een of andere reden, veel minder sollicitanten dan de voorgaande jaren. Zou het komen door de aantrekkende economie waardoor meer bedrijven weer afstudeerstagiaires een kans willen geven? hoe dan ook, we zouden nog graag een extra afstudeerstagiaire op onze camping willen hebben.

Waarom wij het liefste werken met drie afstudeerstagiaires?
Dat willen we graag want:
  • Drie is een oneven aantal, dat levert dan makkelijker, pittigere discussies op.
  • Drie is het aantal waardoor we voor de begeleiding wel de juiste, hoge kwaliteit kunnen blijven bieden
  • Drie is het aantal waarbij we ongeveer wel de aanbevelingen kunnen uit gaan voeren. Immers willen we niet allerhande onderzoeken laten uitvoeren, om die vervolgens op een stoffige plank te laten liggen.
  • Drie is het aantal waardoor iedere student nog wel een keer meegenomen kan worden naar een zakelijke bijeenkomst.
  • Drie is het aantal waarbij onze gasten niet ondergedompeld worden onder allerhande enquĂȘtes en het gevoel krijgen dat ze niet langer gast zijn, maar meer een soort proefkonijn!
  • Drie, omdat drie, vier letters heeft en als getal mooie rondingen (grapje)
De afstudeerstagiaire willen we een uitdagende onderzoeksvraag bieden, een mooi klein team met een gezonde, kritische houding. Een creatieve omgeving met veel kennis en ervaring aan boord. We willen naast het onderzoek, de student zoveel mogelijk mee laten lopen binnen alle vakgebieden waar we zoal mee bezig zijn op onze camping. Dat kan zijn inkoop, personeelsplanning, maar net zo goed ook grasmaaien of schoonmaken. Zo ontwikkeld de student een breed en compleet beeld van onze camping. Zo kan die ook het beste de interne analyse zo nauwkeurig mogelijk onderzoeken.

Graag onderzoeken we samen met de student, welke onderzoeksvraag hem of haar op het lijf is geschreven. Welke sluit het beste aan bij de richting van zijn toekomstbeeld? Bij zijn of haar talenten en passie? De vakgebieden van de studenten kunnen heel breed zijn. Een studie in de Leisure sector ligt erg voor de hand, maar zeker ook economische, toegepaste psychologie of interieur designer, kunnen hier prima uit de voeten met onderzoek. 

Dus ben of ken jij een afstudeerstudent, en zoek je nog een afstudeerstage, voel je vrij en bel ons direct op 0515-442328
Groet & glimlach, Karin Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten