-0515-442328-

donderdag 18 januari 2018

de olifantenpaadjes langzaam breder maken tussen oude problematiek en nieuwe oplossingen

Je kent dat wel, plots realiseer je je dat je alweer tegen een probleem aanloopt, waar je nog steeds geen goede oplossing voor heb weten te vinden. Iedere organisatie heeft er wel mee te maken. ook wij natuurlijk, maar wat is nu zo'n probleem bij onze camping?

Elk jaar weer opnieuw, hebben we samenwerking projecten met de creatieve industrie. Telkens is het weer een ander project en vaak ook met een andere discipline uit de creatieve industrie. Daar gaat natuurlijk altijd een hoop tijd en moeite in zitten. Dat geeft niets, want het geeft me onnoemelijk veel energie en vooral plezier! Toch is het fijn dat we nu steeds meer en meer ook binnen de creatieve industrie bekent aan het worden zijn. Steeds vaker krijg ik gewoon bijna panklaar een project aangeboden. Dat betekent dat ik veel sneller kan schakelen en nog maar half zoveel energie erin hoef te steken.
Nu moeten we er voor gaan zorgen dat die olifantenpaadjes langzaam steeds breder gaan worden zodat we van oude problematiek (een grijze muizen positionering) naar een unieke positionering gaan.
Juist dit jaar is het geweldig om tijdens de culturele hoofdstad 2018 zoveel projecten op te tuigen en uit te voeren met de creatieve sector. Tuurlijk helpt het dat zo'n groot event ons daarbij enorm helpt.
Een bijzonder warenhuis zit ook niet eenzaam en alleen op een eilandje, maar is omringt door allerhande andere shops. Zo is het ook mooi dat wij dit seizoen niet alleen op onze camping zoveel creatieve projecten hebben, maar ook nog eens een omgeving waar het bruist van de creatieve projecten!
Zeker weten dat de olifantenpaadjes dit jaar weer breder zullen worden. Dat we goed aan het zaaien zijn voor onze toekomst. Want elk project zorgt weer voor extra aandacht van de creatieve sector, en langzaam maar zeker vertelt ook dit zich dan gewoon mooi door!
Met recht durven we te zeggen dat we DE camping in Friesland zijn, waar de meeste creatieve projecten van hoog niveau hebben plaats gevonden. Let maar op, dat is iets wat nu alleen nog maar meer en meer zal gaan worden. We zijn benieuwd, heb jij al trek in een nachtje of wat hier komen kamperen? Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten