-0515-442328-

maandag 8 januari 2018

page not found

We werken permanent aan onze website. Wat we nog niet goed hadden opgelost is onze 404 pagina. Een pagina waarover ik eigenlijk nooit eerder had nagedacht. Totdat ik er op gewezen werd dat we ook hier wat van konden vinden.

De 404 pagina, dat is een pagina die niet (meer) bestaat en waar je potentiele gast per ongeluk op terecht is gekomen. Het is dus niet de pagina die hij had verwacht. Een teleurstelling dus. En nu kun je met teleurstellingen twee dingen doen.

  1. Heel goed oplossen
  2. Matig of gewoon oplossen
Het was voor mij dan ook niet lastig om de keuze te maken. Hoe kan ik dit probleem zo goed mogelijk oplossen? Het antwoord was even eenvoudig, door iets te zetten op deze pagina waardoor je gast gaat glimlachen! Dus vroeg ik Gerco of hij een leuke, humoristische tekening wilde maken. Gerco is onze huis Grafisch ontwerper. Hij kent onze campings als zijn eigen broekzak. Ik vertelde hem dat je duidelijk moest zien dat "het' op onze camping was, dat er humor in moest zitten en dat je zag dat er "iets" fout was gegaan.....Niet veel later kreeg ik deze gave tekening van hem.
Deze krijgen onze potentiele gasten te zien wanneer ze onbedoeld, per ongeluk, op onze 404 pagina terecht komen. Hopelijk krijgen ze dan een glimlach op hun gezicht en vinden ze de energie om toch naar onze home page door te klikken. 
Het zijn van die kleine dingetjes die je website weer net iets beter maakt. 
Even geniet ik ervan, dat hebben we dan maar weer mooi opgelost. Maar kort daarna komt weer het besef dat het nooit af is en dat er nog genoeg van dit soort kleine probleempjes liggen te wachten.
Heb jij toevallig iets op onze website gespot waardoor je denkt: "En dat kan beter!" Laat het ons dan weten, natuurlijk willen we dat dan ook graag oplossen!
Voel je vrij, wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten