-0515-442328-

donderdag 18 januari 2018

vijf redenen waarom je niet naar onze camping moet komen!

Het is belangrijk dat we weten wat onze USP's zijn. Net als dat we weten wie onze doelgroep is en waar wij voor staan. Het omgekeerde is ook heel goed om te weten. Waarom willen gasten vooral niet naar onze camping. Dus gingen we nadenken wat de rede was waarom gasten niet langer meer onze gasten willen zijn.

Vanwege de prijs, dit is niet de goedkoopste camping
Dat klopt, we zijn zeker geen prijsvechter. Dat willen we ook niet zijn, we hebben andere ambities. Veel liever hebben we wat budget om ook nog te kunnen blijven investeren in creatieve projecten, en grappige dingen die je verrassen. Als je daar niet van houd, dan is elke euro meer dan dat die prijsvechter vraagt, gewoon teveel!

Vanwege het niet hebben van wifi Want niet alleen wil jij de hele dag gewoon kunnen beschikken over snel wifi, maar zeker ook de kinderen. Het is gewoon heerlijk om de hele dag door je mail en Facebook te kunnen checken zodat je weet dat je niet teveel mist van thuis en je gewone leventje. Wifi is als een levensader voor je en je zou je geen raadt weten zonder. Dan houdt je leven als het ware even op, dus dat kan niet.

vanwege het afwezige animatie team Want op vakantie wil ik dat ze op zijn minst de kinderen elke dag gaan vermaken. Ik heb tijdens de vakantie geen zin in de kinderen, nu ja, overdag. Want dan kunnen wij lekker vanachter ons campingstoeltje kijken naar de andere mensen, zonder dat die kinderen ons storen. Trouwens, zelf vinden we een bingo avond ook gezellig en kunnen we nog eens mooie prijzen winnen als een Senseo koffie machine. Daar heb je nog eens wat aan. En dan wordt je de hele avond ook lekker bezig gehouden. Want na zo'n lange dag turen naar de buren, is het ook wel leuk om even vanuit een andere stoel naar ze te kunnen gluren. Ik weet trouwens anders niet hoe ik me moet vermaken.

Vanwege de internationale sfeer, je kunt zomaar naast een Engelsman of italiaan staan in het toiletgebouw! En ja die mensen die praten anders en zijn ook een beetje anders. Ze eten bv. veel later dan wij Nederlanders. Als je dat vervelend vind, dan moet je vooral niet naar ons toekomen.

Vanwege de toegankelijkheid Want het is zo toegankelijk, er is zelfs geen slagboom en ook vanaf het water kan je zo de camping op lopen! Iedereen he! Nee, dat is helemaal niks. Geef mij maar een park waar hoge hekken omheen staan en een degelijke slagboom, zodat ik zeker weet dat er alleen maar mensen toegang hebben die hier ook horen.

Als deze argumenten je aanspreken, dan moet je vooral niet naar onze camping komen. Dan zijn andere campings heel veel leuker. Dan ga je het hier ook echt nooit echt leuk vinden. Ondanks de prachtige ligging, ondanks alle watersportmogelijkheden. Dan zijn er wel andere campings die en goedkoper en wel wifi hebben, en een animatieteam en kantine hebben, en waar bijna geen internationale gasten komen plus, niet vergeten een slagboom hebben.
En voor dat groepje mensen die daar juist niet naar opzoek zijn, daarvoor zou het zomaar zo kunnen zijn, dat we een pareltje voor ze zijn. Voor die mensen, willen we er heel graag zijn. Ben of ken jij zoiemand, WEES WELKOM!
Weet jij waarom gasten niet naar jou camping zouden moeten komen? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten