-0515-442328-

woensdag 25 juli 2018

wifi- en animatieloos, en toch spat het plezier van hun koppies af!

Ik zou het zo graag iedereen even willen laten zien. Hoe de kinderen zich hier op onze camping vermaken. Gewoon, lekker ouderwets, zonder wifi, zonder animatie team. Ze gaan gewoon lekker elkaar opzoeken. Maken samen plannen en beleven de leukste dingen!

Echt, het plezier spat van hun koppies af! geen gejengel, geen geruzie, nee die kids die vermaken zich uitstekend op onze camping. Je hebt geen omkijken naar ze! Ze tanen niet naar online games, of een verkleed konijn. Nee, die kids hier die hebben er moeite mee, om s'avonds in hun bed te moeten duiken. Ze zouden zo nog uren door kunnen gaan met zichzelf en elkaar te vermaken!
De sfeer is heerlijk open, kom je nieuw aan op een veldje vol toeristen, dan voeg je er zo eenvoudig tussen. Soms komen ze bij me op de receptie en dan vraag ik wat ze die dag gedaan hebben. En dan komt er van alles uit, maar vooral, dat ze druk zijn met hun campingvrienden. Het is dan ook zelden dat er maar een kind de receptie binnen komt wandelen. Meestal in hun kielzog, een horde camping-vrienden. Misschien zijn we als ouders wel te bang geworden, dat onze kinderen zich zouden gaan vervelen, zo zonder wifi. Ik denk, kom snel eens kijken op onze camping, die kids hier, die vermaken zich prima! Sterker nog, ze vermaken zich nergens zo fijn als hier zo lekker buiten in de natuur!
Overweeg je ook om op jouw park de boel zonder wifi te gaan aanbieden, maar heb je nog enige reserves? Vraag je gasten dan vooral niet wat ze willen, maar kom dan gewoon even hier kijken! Dan zie je zelf wat het verschil is! Wees welkom, de polletjes!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten