-0515-442328-

dinsdag 3 juli 2018

jong geleerd is oud gedaan!

Kamperen en watersport, wie het met de paplepel heeft meegekregen, zal ws. later ook op deze wijze vakantie gaan vieren. Maar wie deze ervaringen niet heeft meegekregen van huis uit, zal vermoedelijk niet gaan kamperen of watersporten op volwassen leeftijd.

Het onbekende maakt dan makkelijk ook onbemind. En om mensen te gaan motiveren, te verleiden om te gaan kamperen, die dit nog niet eerder hebben gedaan, is wel heel lastig. En toch is dat precies wat we wel proberen te doen.
Juist het oncomfortabele van kamperen. Het klungelen op een klein gaspitje of vuurtje om je maaltje klaar te kunnen maken. Niet meer aanbieden van elektrische kacheltjes, maar houtgestookte veldkacheltjes aanbieden in de verhuur. Geen animatieteam, maar visnetjes en een lekker strandje. Want door juist het gebruikelijke comfort te doorbreken, brengt het onze gasten juist dat vrije gevoel. Alle gasten, want als geen ander voelen kinderen direct aan, dat de vrijheid die ze nu ervaren, iets bijzonders is. Knoeien met je ranja, en geen ouder die boos wordt! Niet met vriendjes hoeven afspreken, maar gewoon er lekker op af kunnen lopen. Door gebrek aan een strikt programma, de fantasie lekker kunnen voeden. Plots kan je boot over de wolken varen. Ben je de navigator en lees je uit je boek de koers die jullie varen voor! Dreig je door de hoge wolken, overboord te vliegen. Waarom is fantaseren zoveel makkelijker op onze camping?
Waarom vermaken ze zich allemaal zoveel beter dan thuis?

Hoe kan het dat je je zo heerlijk, simpel gelukkig voelt? Omdat je even vrij bent van de waan van elke dag. En nergens ervaar je die vrijheid zo, als tijdens het kamperen! Heb jij nog geen vakantieplannen? Weet dat je hier welkom bent! Bel je ons snel om te vragen naar de mogelijkheden? Wees welkom, de polletjes 0515-442328 Watersportcamping Heeg.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten