-0515-442328-

maandag 5 november 2012

Doe eens NIET normaal!

Als je de dingen doet, die je normaal ook altijd zo doet, inspireert dat niet. Door volgens routine de dingen te doen kosten ze ons veel minder energie, we willen dat ook graag, we zijn gewoonte dieren geworden waardoor we efficient kunnen filteren en minder hoeven na te denken. Echter heeft dat ook zo zijn keerzijde

Door sterk te filteren krijg je lang niet alle prikkels mee, we verliezen daardoor ook een deel van de werkelijkheid. Als ondernemer moet je waaks zijn en snel in kunnen spelen op de steeds veranderende markt.
Door regelmatig steeds weer terugkerende werkzaamheden net op een andere manier uit te voeren blijf je scherp. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor jezelf, maar zeker ook voor je werknemers. Daag ze uit de dingen net even anders te doen, en vraag daarna wat je juist nu is opgevallen. Grote kans dat er weer leuke, nieuwe, verbeter puntjes boven water komen drijven.
Dat je weer vol inspiratie komt. Doe regelmatig niet normaal, en je zult zien dat dat een hele bron van nieuwe inzichten zal zijn.
Wat viel jou op toen je even niet normaal deed?
Wees welkom, laat het ons weten! Watersportcamping Heeg, De Polletjes.
http://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten