-0515-442328-

maandag 19 november 2012

We zoeken weer drie Nieuwsgierige (afstudeer) stagiaires

Het is weer de tijd dat studenten zich zo langzamerhand gaan richten op een (afstudeer) stage plaats. Dus voor ons ook weer de periode om onze wensen tav onderzoek kenbaar te maken.
Nieuwsgierig als altijd hebben we natuurlijk weer meer onderzoeksvragen dan dat we stagiaires kunnen ontvangen.

Maar welke onderzoeksvragen hebben we dan?

Graag zouden we een communicatieplan hebben voor de Italiaanse en de Duitse markt hebben. Zo kunnen we beter en effectiever die markten bereiken en beraken.  Op onze "klompen" voelen we allang aan dat we het op dat gebied veel beter zouden kunnen doen.
Verder zijn we nog opzoek naar een student die ons kan helpen bij onze kanalen op Social Media gebied. Er zijn nog kanalen binnen de Social Media die we veel effectiever zouden kunnen inzetten.
En we zijn opzoek naar een stagiaire die ons kan helpen bij het opzetten van verhalen. Verhalen over onze camping en verhalen over de omgeving.

Wat verwachten wij van onze stagiaire? Dat ze avontuurlijk en nieuwsgierig zijn. Dat ze van vrijheid en verantwoordelijkheid houden. Dat ze graag opzoek gaan naar grenzen, het lef hebben om buiten de gebaande paden te "wandelen".
Wat bieden we? We bieden een jaren lange ervaring aan met stagiaires en met onze camping. We bieden je ons netwerk aan, waar jij natuurlijk ook gebruik van mag maken. We bieden je een inspirerende, creatieve omgeving aan.

Ben jij en of ken jij misschien onze toekomstige stagiaire? Neem dan snel contact met ons op!
Wees welkom, Watersportcamping Heeg, de Polletjes
http://www.facebook.com/campingheeg


Geen opmerkingen:

Een reactie posten