-0515-442328-

zaterdag 3 november 2012

Welk doel heeft jou vakantie?

Je bent het je wellicht niet zo bewust, maar als je goed nadenkt weet je het wel! je gaat op vakantie om je accu weer op te laden. Je bent moe van het harde werken en je wil weer bruisen van energie.

Het meest logische is dan om die dingen te doen die dat doel het meest effectief bereiken. Hoe laad jij je accu op?

Ben jij het type dat graag nieuwe culturen ervaart, nieuwe hapjes wil proeven, een andere taal wil horen en mooie culturele erfgoederen bezoeken. En natuurlijk, als je kinderen of vrienden hebt dan wil je daarmee de "banden" extra aanhalen, dat ook.
Maar ben jij bereid om daarvoor bv naar Schiphol te rijden, parkeren, inchecken, vliegen, bussen en dan aankomen op de plaats van bestemming.....
Of ben je meer van het type dat graag regelmatig even op adem komt, zoveel mogelijk weekenden het er echt van neemt?
Je weet wel, je hoeft alleen nog maar een klein weekend tasje klaar te maken want de rest van je spulletjes als je tandenborstel en tandpasta heb je al gewoon in je tent of caravan liggen. Je bootje ligt aan de steiger, je kan na 5 kwartier gewoon vanuit het drukke Amsterdam hier direct genieten.
Wist je dat het wetenschappelijk is aangetoond dat het effectiever is om regelmatig kort even op adem te kunnen komen.
Ik ben benieuwd hoelang het duurt voordat bedrijven als Microsoft, met HNW hier een aantal seizoensplaatsen gaat boeken voor hun medewerkers.

Natuurlijk hoef je niet te wachten, je kunt nu ook zelf een mooie seizoensplaats bij ons komen boeken, we hebben nu nog keus!
Wees welkom, Watersportcamping Heeg, de Polletjes
http://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten