-0515-442328-

vrijdag 9 november 2012

Een volle agenda, maar niet druk

Wat heb ik weer een geweldig, bruisende week achter de rug. Veel mensen vragen mij wat ik zoal in de winter te doen heb. Kennelijk lijkt het of we dan een grote vakantie hebben.
Niets is minder waar....

Natuurlijk, we werken nu niet meer 7 dagen in de week. Maar mijn agenda staat wel boordevol met leuke, inspirerende afspraken.
Ik zal je een inkijkje geven in mijn agenda,
Maandag werken tot 15.15 uur, onze jongens opvangen van school en 17h door naar de Social Media Club 058. Daar heb ik weer en geweldige presentaties gezien maar zeker ook weer bijzondere mensen gezien en gesporken.
Dinsdag ben samen met onze jongens bij de KNO arts geweest, en de rest heb ik gewerkt aan de mailtjes die ik ontvangen had en samen met onze stagiaire gewerkt aan de dingen die ik de avond ervoor had gehoord die handig waren om te doen (online) 16h tot 20h naar het congres; de medewerker van de toekomst. Ook hier weer verrassende mensen gesproken, incl avontuurlijke potentiele stagiaires!
Woensdag, de hele dag naar het congres van academy noord, en daar ben ik eerder weg gegaan om om 16h in Groningen aan te komen bij de NOM. Om 20h thuis
Donderdag ben ik samen met onze stagiaire nav de Dutch Design Week naar YKSI geweest in Eindhoven om daar met Eduard te spreken over nog op te zetten project. En ook weer na 20h thuis.
Vrijdag lekker uitgeslapen, en even wat later naar de receptie om weer de mail te beantwoorden en verslagjes te maken van alle afspraken van de afgelopen week.

Een volle agenda, dat wel. Maar wat een leuk, divers werk! Wat fijn dat ik vooral leuke dingen kan doen, want die geven vooral energie. Daarom is mijn agenda wel vol maar heb ik het niet druk, ik heb het blij!
Wanneer plan jij een paar dagen vrij om weer je batterij op te laden? Wees welkom, de Polletjes!
http://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten