-0515-442328-

vrijdag 16 november 2012

Een heel klein beetje massa geeft heel veel energie

Laatst heb ik een natuurkundige ontmoet. Hij vertelde heel aanstekelijk waarom het zo belangrijk is om de natuur te begrijpen. Nu, vanavond zit ik ademloos te luisteren en te kijken naar Robert Dijkgraaf #hetkleinstedeeltje. En ik ben het helemaal eens
Wij zoeken een klein beetje massa, want daar krijgen we zoveel energie van!

We willen niet alle massa, daar zouden we immers niet blij van worden. Nee, wij willen alleen een klein beetje van de massa, genoeg om ons brood te kunnen verdienen en nog een klein beetje meer. Maar dan wel alleen dat kleine beetje van de massa waar we echt blij van worden!
Van de mensen die zichzelf durven zijn, van de natuur houden, cultuurminnaars. Mensen die af en toe wat rebels zijn, die andere weten te inspireren. Mensen die lekker van het buitenleven willen genieten op een actieve manier. Die een soort van allergie hebben voor bingo en animatie teams. Bepaald niet de hele massa dus. Kan jij ons helpen bij het vinden van nog een klein beetje van de kleine massa? Dan kunnen we volgend jaar net wel die nieuwe producten aanschaffen die onze camping nog mooier zal maken. Misschien dat jij dat kan, we willen je nu alvast bedanken! Net als Robert Dijkgraaf, wie weet wil hij bij ons ook zijn batterij opladen.

Wees welkom, graag horen we van je,
http://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten