-0515-442328-

maandag 18 maart 2013

De Polletjes

Ik sluit onze blog af met De Polletjes. Maar wie zijn de Polletjes? Dat is het gezin dat al jaren Watersportcamping Heeg runt. Om precies te zijn, sinds 1986, want toen kochten we de camping van de Gemeente Wijmbritseradeel.

De Polletjes, een een gezin bestaande uit een vader Jacob, een moeder Karin, twee dochters Judith en Nicole en drie zonen Michiel, Maarten en Maurits.
En allemaal zetten we ons in op Watersportcamping Heeg. We inspireren elkaar en houden elkaar scherp.
Dit zijn de  gezichten achter de blogjes en achter de naam Watersportcamping Heeg. Dit zijn ook de mensen die het brood op de plank eten dat door de gasten is betaald. De Polletjes zijn blij met haar gasten die Watersportcamping Heeg bezoeken. Watersportcamping Heeg is een typische papa en mama organisatie, een familie bedrijf, want onze kinderen hebben, al zo klein als ze waren, altijd al meegeholpen.

Natuurlijk zijn er nog heel veel meer gezichten waaruit het team bestaat dat werkt op de camping. Wij kunnen het allang niet meer alleen allemaal voor elkaar maken. Later zullen we een blog gaan plaatsen over het team dat werkt op Watersportcamping Heeg.

Dus mocht je ons in het wild zien lopen, dan weet je: Daar loopt Watersportcamping Heeg, want het DNA van Watersportcamping Heeg, dat loopt door onze aderen!

Wees welkom, de Polletjes Watersportcamping Heeg
http://www.facebook.com/campingheeg


Geen opmerkingen:

Een reactie posten