-0515-442328-

dinsdag 5 maart 2013

Als de zon schijnt, regent het hier....

Het is prachtig weer en niets is zo stimulerend als het zonnetje! Onze gasten krijgen helemaal de kriebeltjes en kunnen haast niet wachten tot dat het 1 april is.

Met alle acties die we nu bedenken, proberen we de factor weer dan ook een prominente rol te laten spelen.
Weer speelt veel meer dan vroeger een rol, al was het maar omdat onze gasten van vandaag niet meer zo lang van tevoren een boeking doen. En wanneer de gast zich adhoc gaat gedragen, neemt de factor weer een steeds grotere mate van belang in.
Daarom kunnen we al onze acties wel bedenken en organiseren, maar laten we die toch ook erg van het weer afhangen. Daarmee wordt de effectiviteit veel groter. Maar hoe moet dat nu met het ontwikkelen van een wat groter project als bv een Fries Design weekend? Daarvoor is het noodzakelijk om een datum te plannen, de vele mensen die erbij betrokken zijn kunnen niet afwachten totdat het een weekend mooi weer zou zijn.
Blijft overeind: Hoe om te gaan met het weer wanneer dat wel van grote invloed is op het slagen van je actie?
We zullen voor dergelijke acties dus meerdere senario's moeten ontwikkelen, waardoor we op het moment dat we weten welk weer het zal worden, het passende senario erbij kunnen pakken.

Senario's zijn ook erg handig om zo de organisatie te trainen in het snel, kundig te kunnen reageren op de veranderlijke omstandigheden. En dat is lang niet altijd alleen het weer!
Hoe vaker je als organisatie snel moet overstappen op een ander senario, hoe beter het je in de toekomst af zal gaan!

Niets is zo veranderlijk als de mens, we kunnen het, jij ook!
Wees welkom, de Polletjes Watersportcamping Heeg
http://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten