-0515-442328-

dinsdag 11 februari 2014

bereid je voor

Natuurlijk weet je nooit wie je zo in het wild tegen kan komen. Maar wanneer je regelmatig hebt nagedacht, je hebt verbeeld wat de toekomst je kan brengen, dan heb je zeker geen idee wat je met die ander in het wild kan gaan doen.

En afgelopen zaterdag liep ik over het parkeerterrein van Sneek en kwam ik een leuk busje tegen, bestickert met een surf en kite merk erop. Gelukkig zat de bestuurder in de bus. Ik liep op haar af en wist direct, dit is een kans! Natuurlijk kan ik van alles met haar! We organiseren immers weer een SUP event deze zomer, en daarvoor kunnen we zeker nog wel een aantal stakeholders gebruiken!
Kort vertelde ik wie ik was, wat ik doe en dat we een SUP event aan het organiseren zijn. We bedienen beide dezelfde doelgroep, wij hebben grassprieten en een event, zij hebben materiaal en een netwerk! En vanzelf hebben ze kennis die wij (nog) niet hebben, en hebben ze kanalen als een website, social media en misschien een brochure oid waarmee we elkaar sterker kunnen maken.

Natuurlijk is het makkelijker om te bedenken wat je met een ander allemaal meer kan, dan dat je je dat nog niet eerder hebt afgevraagd. Maar blijf jezelf regelmatig afvragen wat je met andere zou kunnen doen. Dan ben je al heel wat beter voorbereid op de toekomst! Want echt, in het wild kom je zomaar in contact met heel veel meer kansen dan dat je je in eerste instantie bedacht zou hebben!
Wees voorbereid, dan heb je vooral een kansrijke toekomst!
Ik ben benieuwd wanneer jij voor het laatst met een vreemde hebt onderzocht wat je voor elkaar zou kunnen betekenen! Waneer was dat? En met wie? Trouwens, wellicht kunnen wij ook wat voor elkaar betekenen, laat je het mij weten? Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten