-0515-442328-

vrijdag 14 februari 2014

valantijnsdag

Valentijnsdag, wat je er ook van vindt, een groot deel van ons houdt zich ermee bezig!
We weten dat deze dag eraan zit te komen, we kunnen er wat mee doen, of niet. Wij kozen er dit jaar voor om wel een actie te starten, ook al is onze camping pas weer 1 april open.

Deze foto hebben we via de post(duif) verzonden naar meerdere gasten die in het verleden al onze camping bezochten tijdens de meivakantie. Verder hebben we deze foto geplaatst op de verschillende social media kanalen. Een kleine actie, die eenvoudig meetbaar is. Immers kunnen we morgen al bepalen tot wel effect deze actie heeft geleid. Maar het is zeker niet een actie die the talk of town zal zijn. Maar zeg nu eerlijk, niets doen betekent toch ook dat je zeker weet dat het je niets zal brengen?
Op dit moment hebben we al gezien dat kennelijk onze doelgroep het toch een charmant gebaar vindt. De foto is goed bekeken, met dank aan een ieder die de foto heeft doorgeplaatst!
Natuurlijk mogen jullie ook gebruik maken van de foto, graag zelfs! Want het lijkt ons heel leuk jullie ook eens in het wild te mogen ontmoeten! Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten