-0515-442328-

donderdag 27 februari 2014

strand in zicht

Wat hebben we alweer prachtige, voorjaarsachtige dagen! Je merkt het direct, schoolkinderen zie je op de fiets met hun dikke winterjassen over hun stuur hangend. De vogeltjes fluiten hun mooiste concerten en de eerste dagpauwoog vlinder zuigt de nectar al uit de amandelbloesem. De lente hangt in de lucht!

Het strand komt weer in zicht! We willen weer zo snel mogelijk op en rond het water vertoeven! En....wij hebben er ook weer heel veel zin in! Want natuurlijk is het fijn om met ons gezin een paar maanden te kunnen genieten van de weekenden die we dan vrij hebben. Dat we dan alleen maar door de week hoeven te werken. Maar die interactie met onze gasten die in de wintermaanden alleen maar via kabeltjes verloopt, daar zijn we ondertussen ook wel weer klaar mee! We willen jullie gewoon weer in het wild ontmoeten! We willen horen hoe jullie het maken? We willen jullie vertellen over wat er voor nieuws in de omgeving te beleven valt! We willen jullie zien genieten en jullie enthousiaste verhalen horen! 
Wij kijken uit naar alle reuring die we op ons strandje gaan creeren met een SUP event op 21 juni. Maar ook met de mooie liedjes die Yildou weer zal gaan zingen met haar eigen gitaar begeleiding!
De hele zeilclub uit Duitsland die hier een lang weekend neer strijken om alle kinderen te laten zeilen in optimistjes! Het strand, dat is wel de droomplek van onze camping, daar wil iedereen het liefste zijn! Op de rand van land en water, of zoals de Friezen zeggen; op de grens van "Lan en Mar".
Je ziet, ook wij hebben ons strand goed in zicht, wij kijken ook al uit naar alle reuring!

Wat hebben jou gasten in zicht als ze dromen van jouw organisatie? Waar is jouw droomlokatie als je aan reuring binnen jouw organisatie denkt? Voel je vrij en deel jouw droomlokatie met ons, de polletjes Watersportcamping Heeg.
https://www.facebook.com/campingheeg


Geen opmerkingen:

Een reactie posten