-0515-442328-

dinsdag 5 augustus 2014

de dutch datsja

Moestuintjes, stadstuintjes en zelfs balkontuintjes, het is allemaal hip & hot bij de ontwortelde randstedeling die graag toch weer verbonden wil zijn met de natuur.
De vraag in de markt naar een traditionele seizoensplaats is al jaren aan het dalen. Het is dan ook niet een vreemde gedachte om juist met het thema moestuintjes de seizoensplaatsen zo te ontwikkelen dat we een Dutch Datsja hebben ontwikkeld.

Op nog geen anderhalf uur autorijden van centrum Amsterdam, ligt onze camping in een oase van een waterrijke natuur. De vruchtbare grond waarop onze camping staat is ideaal om je eigen moestuintje op te creeren. De suffe tupperware bak (caravan) kan weer rekenen op een nieuw uiterlijk door de hand van de creatieve eigenaar (zie caravanity)
Bij de aarbeien academy heb ik geleerd dat je met wat (online) support, een prachtig compleet nieuw product kunt aanbieden, dat echt onderscheidend en waardevol is!
Misschien is een zgn. oogstfeest nog iets om te verwerken in de Dutch Datsja of is een battle nog beter passend bij deze ontwortelde randstedeling?
Daar gaan we nog even verder sleutelen, maar in grote lijnen staat de Dutch Datsja er wel.
Ken of ben jij iemand die wel een Dutch Datsja zou willen hebben, voel je vrij, wees welkom!
De polletjes, Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten