-0515-442328-

vrijdag 1 augustus 2014

wij vieren feest!

Daar hebben we er weer eentje, een jarige! En gelukkig wisten we het, zodat we weer mooi de tijd hadden om het voor te bereiden! Het is niet alleen erg leuk, maar vooral ook meer speciaal: met maatwerk, echt persoonlijke aandacht geven!

Noor is 6 jaar geworden en onze jongste kinderen hadden al even spionnen-werk verricht. Zij wisten dat Noor als liefste echte make-up zou krijgen. Dus hebben we bij de parfurmerie in Sneek een echte kinder lipgloss gekocht.Vanzelf is die prachtig ingepakt in glinsterend roze papier en een sticker van de winkel erop. We wisten ook dat deze familie liever niet op Facebook zou komen te staan, dus bedachten we een grappig alternatief: De ballonnen met een vrolijke smily erop!
Iedereen helemaal blij en gelukkig. Want zo kunnen ze toch ook zelf weer laten zien dat de verjaardag, zo midden in de grote vakantie, volop is gevierd!
Dat iedereen op de camping ziet dat er iemand jarig is, is wel heel duidelijk! De slingers, de grote 6 voor het raam, en vooral de prachtige kroon op Noor haar hoofd!
Noor is jarig, en wij vieren feest! Zo hebben we ook weer een klein beetje verschil kunnen maken op een mooie zomerse verjaardag!

Heb jij wat te vieren en wens je ook graag dat te komen vieren op onze camping, fluister het ons dan in, dan gaan we zeker proberen om een mooie kleine verrassing te bieden! Wees welkom, de Polletjes!
Watersportcampig Heeg.
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten