-0515-442328-

zondag 17 augustus 2014

voor meer kwali-tijd

Heb je ook een heerlijke vakantie gehad? Lekker uitgerust en je accu weer goed kunnen opladen? Heb je genoten van de zon en wind op je huid, lekker eten met een goed glas (ietsje teveel) wijn?
Heb je je lichaam weer flink laten werken tijdens de hardloopsessies en het surfen of zeilen?

Mooi want dan kan je nu beginnen aan de tweede helft van dit jaar. Er liggen weer pittige uitdagingen en als het goed is kan je die vol hernieuwde energie en ideeen aanpakken, toch? Je weet nu toch weer hoe je verder moet? Je hebt toch die inspirerende vakantie-kennis gesproken waardoor je echt weer nieuwe ideeen hebt gekregen? Of dat boek dat je aangeraden kreeg door ....ja toch?
Dat is toch het hele idee voor jou van vakantie vieren! Maar het valt niet altijd mee om de goede plek te vinden, want waar vind je nu precies die goede atmosfeer, die fijne andere gasten, een prettige "huisvader" van het hotel of camping? Waar vind je mensen die je echt op nieuwe ideeen weten te brengen, die je precies dat boek aanraden waarvan je nog niet eens wist dat je het zocht?
En deze factoren zijn het juist, waarop wij zo veel als kan proberen te sturen! Onze gasten verleiden hun comfortzone te verruimen, door plaatsen te faciliteren waardoor je elkaar kan ont-moeten. Door vreemde, ongewone oplossingen te bieden voor problemen. Door goed te luisteren naar onze gasten en ons netwerk beschikbaar te stellen. Maar ook door te sturen op bepaalde gasten. Gasten die op eenzelfde wijze in het leven staan, diegraag samen verder willen kijken dan hun neus lang is! En die bovenal vooral van de goede dingen van het leven willen genieten, samen!
Dat maakt dat ze meer avonturen beleven, meer verhalen kunnen vertellen en meer op verhaal zijn gekomen.
Was je dit jaar niet van de partij, dan zijn we wellicht een goed idee voor je voor 2015, wees welkom!
We zien je graag, de polletjes Watersportcamping Heeg.
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten