-0515-442328-

donderdag 31 juli 2014

bijzondere ervaringen

Onze doelgroep is op zoek naar uitdagingen en bijzondere ervaringen.  Ze willen nieuwe dingen zien en ervaren. Ze zijn graag op bijzondere plekken en genieten van de historie en de cultuur. Ze gaan op zoek naar avontuur en zijn graag actief bezig.
Zo de pakketpaaltjes zijn geslagen. Hoe geven we daar nu steeds weer opnieuw, invulling aan?

Hoe zorgen we ervoor dat bijzondere ervaringen, bijzonder genoeg voor ze blijven? Wat is nu eigenlijk bijzonder? Iets dat schaars is, is dat al bijzonder? Iets dat a-typisch is? Of iets dat een hoge impact heeft op de emoties?
Het mooiste is natuurlijk wanneer een ervaring alle drie deze componenten bevat. Dan hebben we het over een bijzondere ervaring!
Neem nu het arrangement dat we in combinatie met onze plaatselijke visser Freerk Visserman aanbieden. Wanneer je s'morgens vroeg op onze 5e steiger klaar staat, echt voor dag en dauw. Dan wordt je in deze serene ochtendglore opgehaald door Freerk die met zijn electro boot je meevoerd langs al zijn fuiken en zal gaan verhalen over zijn ervaringen. Hij deelt zijn kennis en je mag zelfs meewerken om de visvangst binnen te halen!
Freerk vist vooral op paling, een vis die duurzaam verbonden is het ons watersportdorpje Heeg. Heeg bracht in de vorige eeuw al paling naar Londen en in het dorp is de oude palingaak weer compleet herbouwt en kan je ook daarmee een vaartocht gaan maken. Maar Freerk is onze laatste, profecionele visser. Wanneer je met Freerk bent meegeweest, heb je voor altijd een andere kijk gekregen op paling, op vissen en dit deel van de natuur.Je moet er wel wat voor over hebben, natuurlijk moet je vroeg opstaan, voor dag en dauw zelfs. Maar daarnaast is het ook een aanslag op je bankrekening. Zo'n individuele 1 :1 ochtend is nu eenmaal niet voor niets! Reken maar eens uit wat een timmerman kost in een ochtendje!
Dat maakt het hele arrangement direct ook exclusief en schaars! Het is een arrangement dat zover ik weet, niet op andere campings wordt aangeboden, en het heeft een hoge impact op je emoties! Juist door al die
1 : 1  aandacht en de persoonlijke ervaringen van Freerk.
Juist door het aanbieden van een veelvoud van dit soort arrangementen, vergroten we onze concurrentieslag voor onze doelgroep. Want er zullen ook heel veel mensen zijn, die een dergelijk arrangement nooit zouden boeken omdat het te kostbaar, te a-typisch, te avontuurlijk, te oncomfortabel is.
Dat is dan een mooie selectie, uiteindelijk krijg je de gasten die je verdient!

Ik ben benieuwd, zou jij ook wel eens met Freerk voor dag en dauw mee willen gaan? aat je het mij weten, wees welkom! De polletjes Watersportcamping Heeg.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten