-0515-442328-

woensdag 30 juli 2014

waarin je kampeert ben jezelf!

De avontuurlijk paarse vakantieganger (de doelgroep volgens de recron) wil graag kamperen in kampeermiddelen met een verhaal, voorbij de saaie standaard! Onze gasten willen een geweldige vakantie in een belevenisvolle cocoon. Eentje die hun helpt bij het goede doen. Terug naar de natuur. Dus hebben we meer dan gemiddeld tenten, airstreams en vintage busjes staan. En ik vraag me af of wat het verschil is tussen een tent-gast en bv een airstream-gast.

Zo duidelijk als de verschillen zijn tussen een bestuurder van een Audi A8 of bv. een Fiat 500.
De Audi A8 rijder is toch vaak of een liefhebber, of een patser en de Fiat 500 is toch vaak te lief. Of je nu wilt of niet, je kampeermiddel zegt ook veel over jezelf en het doet wat met je! Zo kwam er een stoere Jeep-achtige op onze camping, tentje op het dak werd open geklapt en tig mensen wilde maar wat graag even binnen komen gluren. Het ideale kampeermiddel wanneer je lekker de aandacht wilt hebben! Bovendien vliegen de complimenten je om de oren en wordt je alleen al daardoor extra blij! Niet zo gek dat dat dan ook gaat kleven aan je eigen persoonlijkheid, het ding doet gewoon wat met je, je wordt blij en dat maakt je weer extra begeerlijk!
Kortom, een ideaal middel om heerlijk van je vakantie te kunnen genieten! Want dat je dit effect niet hebt wanneer je in een appartementen complex duikt of in een of ander hotel...
Niet zo gek nog, dat kamperen in een tof kampeermiddel!
Maar wat voor type mens kiest nu voor een lief, vintage busje, wie voor de echte, ouderwetse tent en wie voor een coole airstream?
Ik ben trouwens ook heel nieuwsgierig of onze auto fluisteraar Erwin Wijman hier wat van vindt.

Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten