-0515-442328-

woensdag 9 juli 2014

Kom je ook een kijkje nemen?

Aankomende vrijdag, zaterdag en zondag hebben we op onze camping de start van de 11meren SUP tocht. Nog net even voor het echte hoogseizoen begint. Natuurlijk ook in de hoop dat we en extra mensen enthousiast kunnen maken voor deze relatief nieuwe sport en voor onze camping! Dus is er ook een gratis clinique waaraan je zou kunnen deelnemen en kunnen proeven van en de sport en de campig, kom je ook?

Heb je nog niets in je agenda staan en heb je zin in een leuk middagje op de grens van land en water? Wees dan welkom, kunnen we elkaar ook direct in het wild ontmoeten!
Neem ook gerust je vrienden, kinderen en allem mensen mee die net zo tof zijn als jij! Want hoe meer van dat soort zielen, hoe meer vreugde. Het is de eerste keer dat de 11 meren SUP tocht wordt georganiseerd, misschien dat je na je bezoek bij ons denkt dat we wat beter kunnen doen, schroom niet en meldt het ons! Want het is onze bedoeling dat we dit event jaarlijks kunnen laten starten!
Heb je nog lastminute een idee waardoor we het nu al nog mooier kunnen maken, bel me dan nu direct al op, wellicht dat we samen nog wat voor elkaar kunnen boxen! En ben je zelf niet echt geinteresseerd in SUP-en dan wel kamperen, maar ken je wel andere mensen, wil je ze dan tippen. Tenminste, als ze net zo tof als jij zijn dan (kan dat?)

We hebben er al heel veel zin in en de eerste buitenlandse deelnemers zijn afgelopen maandag al aangekomen, de verwachting is dat onze Spaanse deelnemer vanmiddag aankomt. Vanmiddag komt een journalist alvast voor een klein interview vanwege onze SUP activiteiten. Kortom, het bruist al heerlijk door alle SUP activiteiten!
Mogen wij je ook verwelkomen, wees welkom! De polletjes Watersportcamping Heeg.
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten