-0515-442328-

dinsdag 15 juli 2014

we moeten even om de tafel zitten

Is dat bij jullie ook zo, dat alle belangrijke familie beslissingen aan tafel worden genomen? Dus hoe zorg ik ervoor dat er aan tafel over ons gesproken word?

Zo kreeg mijn opa ooit van een zakenrelatie een prachtig tafelstuk. Een beeldje dat je op de eettafel plaatste. Ik vroeg mijn oma het hemd van haar lijf en vroeg haar: "Wat is dat dan, een tafelstuk?"
Oma legde mij het uit, dat het dingen zijn die je op tafel zet en op het moment dat je conversatie "dood-valt" je altiojd nog kan doorpraten over het prachtige tafelstuk. Wat voor tafelstuk zouden wij onze droomgasten kunnen geven? Want, wanneer ze het hebben over dat tafelstuk, dan hebben ze het vast ook over ons! En zo kunnen we onze naamsbekendheid iig vergroten!
Maar er is nog iets met tafels. Wij hebben een druk en dynamisch gezin. Zelden een saai moment! En de momenten van het avondeten + de zondag middag borrel zijn voor ons DE momentjes om met elkaar bij te praten en belangrijke beslissingen te nemen. Aan tafel beslissen wij waar we naartoe gaan op vakantie. En volgens mij zijn we daarin dan wel echt standaard in. Maar hoe zorg ik er nu voor dat WIJ met Onze camping genoemd worden op dit belangrijke moment, het moment dat jullie je vakantie gaan bepalen?
Hoe zorgen wij ervoor dat onze camping in Friesland top of mind is bij jullie aan tafel?

Ik ben er nog niet uit, wellicht heb jij een idee voor ons? Al zouden we alleen al in de maand juni kunnen zijn, het moment dat veel gezinnen in Nederland beslissen waar ze dit jaar naartoe gaan op vakantie!
Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten