-0515-442328-

zaterdag 26 juli 2014

samen nieuwe dingen bedenken

Evenementen doen het goed, kijk maar eens naar Oeral of Lowlands. Zon of regen, het maakt niet uit, de vele bezoekers komen toch wel! Gewoon omdat je het echt niet wil missen. Daarom leek het mij wel een idee om samen met Glemmer wat te gaan ondernemen.

Dus samen met de mannen van Glemmer om de tafel gaan zitten en samen een eind aan het sparren gegaan. Daarna gingen we kijken, wat als ik nu de bezoeker ben, hoe zou ik het dan graag willen hebben? Wat zou mij juist triggeren? Hoe kunnen we het voor een nieuwe groep aantrekkelijk maken?
De mensen die al op de camping komen zouden wellicht ook naar Glemmer willen maar...muziek, drank...hmmm, da's geen fijne combi om nog eens s'avonds laat terug te moeten gaan rijden.
En dan is er een groep die wel naar Glemmer had willen gaan, maar dan gewoon ergens s'nachts rustig willen kunnen slapen en de volgende ochtend lekker gaan genieten van de natuur en het water.
Deze twee groepen mensen komen nu beide niet en op onze camping en bezoeken Glemmer. Doordat we dit arrangement hebben ontwikkeld kunnen we beide (nieuwe) groepen wel blij maken. En op die manier kunnen we dan weer ons beide extra waardevol maken!
En als het werkt, dan kunnen we het volgend jaar weer doen, en het jaar daarop weer en weer, en weer!
En wie weet moeten we dan nog veel meer bussen inhuren omdat het zo'n succes wordt!
Natuurlijk hopen we dat stiekum, want dat geeft energie en maakt dat we nog enthousiaster worden. We zullen het zien, maar we hebben er allemaal een goed gevoel bij!
Mocht je ook dit arrangement willen boeken, dan kun is hier de link om je direct in te schrijven!

Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten