-0515-442328-

dinsdag 8 juli 2014

laat zien dat je vol energie aan het werk bent!

Natuurlijk, sommige dingen zou je heel makkelijk kunnen uitvoeren. Gewoon omdat het nu eenmaal heel makkelijk te bedienen is. Maar wat straal je naar je buitenwereld uit? Hoe komt het over?

Stel je voor dat je een brand moet blussen, opzich kan het in dit geval prima vanuit een "luie stoel". Maar hoe verleidelijk ook, het zou een hele vreemde indruk maken op de mensen (gasten) die het zien!
Iedereen weet dat wanneer je vol energie aan het werk bent, je de beste indruk maakt op de mensen die je zien! Wees je als organisatie er dan ook bewust van dat je ook met al je medewerkers op een podium staat waarop de schijnwerpers constant op gericht zijn. En ook al zouden bepaalde werkzaamheden prima vanuit een soort "luie stoel" uitgevoerd kunnen worden, dan nog is het  de vraag of het optimaal bijdraagt aan de ideale customer journey!
De vraag die je je dan ook steeds maar weer zou moeten afvragen is: Wat vindt mijn gast ervan wanneer hij dit ziet?
En pas daarop de wijze waarop je je werk gaat uitvoeren aan!
Ooit vertelde een tranier mij: "Je hebt je werk, dat is je gasten een optimale droomvakantie bezorgen, en je hebt de taken die moeten gebeuren om die droomvakantie te laten slagen"
Je werk goed doen is dus heel wat anders dan de taken goed uitvoeren!

Hoe zorg jij ervoor dat alle taken op de juiste manier worden uitgevoerd? Ik ben benieuwd, wees welkom, de polletjes, Watersportcamping Heeg.
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten