-0515-442328-

zaterdag 12 juli 2014

investeren om beter te worden

Onze camping ligt centraal in het Friese merengebied. Heeg kan je gerust het watersport Mekka van Nederland noemen. Niet vreemd dat juist dat we dan juist met de (relatief) nieuwe sport SUP warm omarmen! Het is voor ons een kans om deze beoefenaars als nieuwe doelgroep te omarmen. En omarmen betekent investeren, zodat we de kans hebben om beter te worden!

Het waren onze eigen kinderen die ons hadden aangespoort. Met name onze oudste zoon Michiel! We noemen hem ook wel onze Mr. Watersport. En aangezien het SUP-en prima bij onze kernwaarden past (Vernieuwend, Anders, MVO en Persoonlijke aandacht) zijn we opzoek gegaan naar partners in de omgeving die ook het SUP-en omarmen en er een belang bij hebben dat deze sport flink op de kaart wordt gezet. En dat is al meerdere keren gelukt. Gisteren starte er weer een SUP event, de drie dagen durende 11 meren SUP tocht. Het weer is geweldig, het moment ook, zo nog net tegen het hoogseizoen aan. Qua naamsbekendheid en promotie kan het niet idealer! (Immers, onze doelgroep boekt steeds vaker binnen 48 uur voor aankomst)
Natuurlijk is het ook in ons belang dat het aantal actieve beoefenaars van het SUP-en almaar zal gaan groeien. Samen met de partners kunnen we nu dan ook een SUP clinic aanbieden voor mensen die het nog niet eerder hebben gedaan, danwel mensen die het wel weer willen doen. Vanmiddag weer, start om 13h!
Kosten: HELEMAAL GRATIS. En dat vind ik nog wel het aller tofste, dat we samen met partners iets neer kunnen zetten, zodat we de drempel voor nieuwe toetreders zo laag zetten, dat het niet kan missen of we hebben met deze clinic weer wat nieuwe "zieltjes voor het SUPPEN" weten te kweken!

Kom jij ook ervaren hoe tof het SUP en is? Wees welkom, dan kan ik je ook verhalen waarom wij al zoveel tijd en middelen hebben geinvesteerd in een nieuwe doelgroep. Of eigenlijk liever gezegt: doelgroep verbreding! En ben je verhinderd straks, dan kom je een andere keer gewoon bij ons in Friesland langs, je bent altijd welkom hoor! Groet & glimlach, de polletjes Watersportcamping Heeg.
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten