-0515-442328-

zondag 20 juli 2014

van boven

We hebben een prachtige foto gekregen van onze camping vanuit de lucht. Grappig hoe vanuit een ander perspectief de dingen toch zo anders kunnen lijken! En plots besef ik dat daar meer mogelijkheden liggen dan dat ik me kon voorstellen!

Vanuit een ander perspectief bekenen, de mensen, de tenten, alles ziet er toch anders uit! En dan te bedenken dat we ook juist om die reden een TEDxHeech hadden ontwikkeld, juist met dat thema: 90", kijkt vanuit een ander perspectief!
We hadden prachtige omdenkers en creatieve geesten als sprekers! Vanuit een ander perspectief, je ziet maar weer hoe inspirerend het kan zijn om alleen al naar een luchtfoto te kijken!
En dan vraag ik me opeens af hoe het er hier onder de grond uitziet? Welke gifstoffen hebben we van boven de grond, in de loop der jaren, in de grond gestopt? Hoe zou het gaan met de mollen en wormen en de wespennesten? Waar zijn in de loop der jaren worstels van bomen doorheengegroeid en welke zaadjes liggen klaar om te gaan kiemen? Wat is er in de loop der eeuwen veranderd aan de ondergrondse "waterlopen" en wat zouden we moeten doen om deze grond zo zuiver mogelijk te krijgen?
Onder de grond, het is nog zo onzichtbaar voor ons. We kunnen niet even makkelijk een luchtfoto met een vlieger een foto maken.

Mooie stof om in de winter nog eens verder over na te gaan denken!
Heb jij toevallig al een idee? Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten