-0515-442328-

dinsdag 23 september 2014

mits jullie zorgen voor een volle bak!

Natuurlijk kunnen wij zelf een event optuigen, daar ligt het niet aan. Natuurlijk willen we een artiest van grote naam inhuren, maar dan moeten jullie wel aan de bak!

Het zou gaaf zijn om met een grote artiest afscheid te nemen van het kampeerseizoen 2015. Het laatste kampeerweekend onvergetelijk maken, maar dan moeten jullie zorgen voor de volle bak, en dan bedoelen we ook volle bak! In ons geval, 100 toeristische kampeerplaatsen, allemaal bezet door minstens 400 gasten. Het moet lukken dat we dat met elkaar wel fiksen. Een weekend lang genieten van het kamperen en al het gedoe eromheen en dan op zaterdag avond genieten van een bijzonder optreden. Wie zouden jullie als liefste willen zien optreden: Nienke Laverman of toch liever Armin van Buuren? Of wellicht heb je liever een andere grootse artiest. Zou een jaar voorbereiding voldoende zijn om een top artiest te boeken? Wanneer weten we dat we samen met elkaar inderdaad in staat zijn om zo'n topper binnen te kunnen halen om het seizoen mee af te kunnen sluiten? Hoe zorgen we dat het financieel een succes wordt? Hoe zorgen we ervoor dat alles organisatorisch goed in elkaar zit? Geen idee wat dit idee nu weer impliceert, maar het moet toch kunnen? Dan moeten jullie wel zorgen voor een volle bak! Dan moeten jullie ervoor zorgen dat minstens 400 mensen een weekend lang hier willen komen kamperen. Natuurlijk kunnen wij van alles bedenken om het hier nog toffer te gaan maken, maar dan hebben we wel jullie hulp nodig jongens.

Heb je zin om je mee sterk te maken voor dit idee, bel je me dan (0515-442328), wees welkom, de polletjes, Watersportcamping Heeg
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten