-0515-442328-

donderdag 25 september 2014

zorgvuldig aangeplante "persoonlijke" ervaringen

Onze gasten moeten vooral het idee hebben dat hij zelf de vakantie-ervaring op onze camping en hier in het Friese heeft gespot. Hij moet het gevoel hebben dat hij een van de eerste is, die dit heeft beleefd. Onze gasten zijn immers altijd en overal opzoek naar nieuwe belevenissen.

En wij willen graag zijn "openlucht-museum" zijn waar hij deze nieuwe vakantiebelevenissen op die wijze kan ervaren!
En zo verzamelen we telkens weer opnieuw objecten en diensten, waardoor onze gasten ook telkens weer opnieuw worden verrast door de door ons o zo zorgvuldig aangeplante contact-momenten.
Iedereen die al eerdere blogjes van ons heeft gelezen weet dat wij moeten VAMP-en. VAMP-en is het werkwoord van onze kernwaarden: Vernieuwend, Anders, Mvo en Persoonlijke aandacht. En dus kan je op de weg naar het toiletgebouw, ietwat verscholen achter lange slingers bladeren, een insectenhotel vinden. Niet opzichtig, maar zorgvuldig ietwat verscholen. Immers, we willen onze gast ook vooral het gevoel geven dat hij de eerste is die dit door zijn sterk ontwikkelde gevoel voor atmosfeer, design en oorspronkelijkheid, heeft weten te ontdekken!
We willen zijn geheime adresje worden, zijn pareltje dat hij zojuist heeft ontdekt. En daar moeten we elke dag weer opnieuw aan werken. Want het is niet in een keer klaar, een persoonlijkheid ontwikkeld zich ook niet in een paar dagen tijd! Een inspirerende camping heb je niet in een dag ontwikkeld, daarvoor heb je een flinke dosis eigen smaak bij nodig. We hebben items geselecteerd die we zelf mooi vinden, die we zelf hebben gemaakt, hebben gekregen of waarvoor we hebben gespaard. Projecten die we hebben ontwikkeld hebben we ook altijd samen met andere ontwikkeld. En zo hebben we in de loop van de (inmiddels) vele jaren een bepaald gevoel weten neer te zetten, een diepere laag die we hebben bereikt.
We hebben de persoonlijke ervaringen zorgvuldig aangeplant, we zijn vooral onze eigen koers blijven varen en hebben doorgezet. Doorgezet tegen vele trends en adviezen in. We zijn geen doorsnee camping. Je vindt ons of geweldig, of juist helemaal niks. Zolang er maar genoeg mensen of meer komen die we als gast mogen ontvangen. En wat een geluk dat we de afgelopen jaren zo geweldig plussen in het mogen verwelkomen van gasten. Want de gast, die heeft gelijk!

Graag verwelkomen we jullie ook, wees welkom, de polletjes, Watersportcamping Heeg
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten