-0515-442328-

maandag 14 september 2015

investeren in de toekomst!

Plots stond hij voor me, Ryan vroeg of ik even met hem op het terrasje een glaasje met hem wilde drinken. Tuurlijk doe ik dat als het even kan!

Ryan is de beste schoolvriend van mijn neef Bram. Hij is ook wel eens op onze camping geweest. Nu was hij 1e jaar student in Tilburg en richt hij zich vooral op de evenementen wereld. Hij zag me plots lopen, onverwacht voor hem en mij want ik had toevallig een afspraak in Eindhoven bij een restaurant. We wisten beide niet dat we op hetzelfde moment op de zelfde plaats zouden zijn. Ryan wilde weten of ik hem verder kon helpen, ik ken immers zoveel mensen en wellicht dat ik wel een tof evenement dit najaar wilde organiseren...... Voor zijn opleiding moest hij met een groep studenten een event organiseren, ongeveer per direct! Tja, onze camping sluit op 1 oktober, dan gaan we de winterslaap in. Ik zelf kon hem dus eigenlijk niet helpen, maar wellicht dat ik wat interessante mensen voor hem had in mijn netwerk, waarvoor hij wel een event zou kunnen organiseren. Zondag kwam ik weer thuis en lag er al een mailtje van Ryan op me te wachten. Of ik nog even extra wilde kijken naar.....Tuurlijk Ryan, want ik weet dat ik als student het ook tof vond wanneer ik door mensen uit het veld verder werd geholpen. Ik weet ook dat je die keihard nodig hebt. En ik weet ook dat ik de studenten die hier stage liepen, studenten die me wilde interviewen of studenten die om wat voor hulp dan ook mij belde om hulp, ik dat vaak op een later moment gewoon weer dubbel en dwars terug kreeg. Een rapport dat ze maakte, een vraag die ik via linkedin of twitter stelde of wat dan ook. Investeren in studenten is en blijft een investering in de toekomst, en dan hoef ik ze lang niet altijd echt te kennen.
Ryan die wil dolgraag een event naast zijn studie, volgend jaar voor ons gaan organiseren. Gewoon omdat hij dan extra ervaring heeft opgedaan en wellicht weer allemaal nieuwe mensen leert kennen. Nu nog even gaan broeden op wat voor soort event!

Wanneer heb jij voor het laatst een student geholpen en hoe deed je dat? Ik ben benieuwd, wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten